Indisk afton ;)

Varit å ätit på den nya indiska restaurangen på nygatan. Såå gott! Å hot, hot, hot ;) jag tog någon stark kycklinggryta med kanel, curry och kryddnejlika mina favvo kryddor :) å de håller verkligen vad de lovar med hettan på maten så står det mycket stark så är de det! Helt perfekt! Annars är det vanligt att mat i Sverige som ska vara stark knapp har hetta alls, enligt mig iallafall ;)
Testade även deras nanbröd, gudomligt! Å till efterrätt deras hemmagjorda fikon å pistage glass! Massa nya smaker idag å allt var gudomligt gott! :)


Annanas!

Mumsi mumsi hihi här ska sättas fart! Jo ananas ska sätta igång förlossningen ( å mycket annat med hihi ) men just i denna stund gäller ananasen ;)


Fikar med Martin på skånskan :)


Flytt...

Idag var sötnosen å jag å shoppade. Var någon tok slutförsäljning på JC! Jag blev 3par jeans och 3 toppar rikare :)
Jo jag vet att de inte har gravidkläder där men när man är min size spelar inte det någon roll och det mesta är faktiskt köpt till efter plopp hihi som mål ni vet :) tänker ju inte gå med gravidkula för alltid hehe även fast jag gillar min kula väldigt mycket :)

Att vara gravid är bara helmysigt! Man får även äta gott hela tiden å gå i mjukisar mitt på dagen hihi det bästa är när bebisen leker å stojar där inne, vilket i mitt fall är typ hela dagarna :) och när fötter å annat studsar ut så man kan känna allt :) så himla coolt! Så vackert :)

Något mindre roligt som hände idag är att en av de finaste människor jag träffat flyttade från Halmstad :( Har inte riktigt fått in i mitt huvud att det verkligen skulle hända, å nu känns här bara tomt, tråkigt å jag vill bara tjuta! Kommer sakna dig något enormt Esma!


Skräckupplevelse!

Var med om värsta skräck upplevelsen nyss. Blev förföljd och jagad av 2personer i en bil. Skit läskigt! De hela började på parkeringen, de betedde sig först riktigt hotfullt och den ena av dem gick mot mig och pratade med hög röst och nedklankande mot mig sedan hoppade den andre ut ur bilen och gick mot mig med och ser skit läskig och hotfull ut!
Så jag hoppade in i bilen igen och körde iväg. Då följer de efter mig i hela tjugo minuter innan de tillsist ger upp och jag ka köra hem, springa upp i lägenheten och låsa dörren!
 
Detta var en riktigt hemsk upplevelse och jag undrar hur det kommer gå nu när jag snart har barn!
Ska jag behöva ha en skyddsvakt för att slippa vara rädd?? Det är ju inte första gången detta händer och det är samma personer... Jag vet även att de läser min blogg och ber de därför för 100:e gången snälla sluta förfölja mig, sluta hota mig, sluta bry er om hur jag lever mitt liv. Låt mig vara och låt mig slippa leva i rädsla!

Biomys :)

Nu ska jag å söt se filmen Cockpit! Hoppas den är bra :)


Går på stan med söt idag :)

Vi lullar runt å bara njuter. Just nu blev det en lunch sen senare blir det kanske bio :)


Vad händer?

Jo något konstigt hände... Jag är nyss hemkommen efter en långpromenad med fina C å hinner knappt innanför dörren innan magen börjar låta super konstigt! Alltså typ som när man är hungrig fast 10gr värre. Står å kollar mot den och helt plötsligt sjunker magen ca 5cm! Wtf?? Magen har redan börjat sjunka senaste veckorna men det var läskigt så nu ska det googlas här hemma!!

Slänger upp en bild på magen efter men lite svårt att se ändå... Förresten så gjorde jag en impuls grej igår innan jag skulle hem till Elina på fika. Ni ser de på oxå på bilden ;)

Och slutligen... Jag åt nästan en hel 850g burk annans igår kväll som jag hade köpt när jag å Esma var ute å gick hehe så vi får se om det funkar nu Esmis ;)


Fågelpip

Idag har jag varit i den lilla byn Örkelljunga. Ja det var dit vi begav oss med Esmas flyttlass.. Vi hittade dit oxå.. Knappt några problem hehe ska vi ha kred för ;)

Åkte hem till mormor sen på fika och fick träffa hennes supersöta ankunge! 1dag gammal bara! Och sen fick jag bevittna en liten till som börjat kämpa för att picka igenom skalet till sitt ägg. Så pluttiga å söta å så hörde man kvitter inifrån äggen hihi


Skön tisdag :)

Nu har jag haft en helmysig dag med underbara vänner. Först träffade jag Sara & Filip vi var ute en vända i solen å sen blev det fika. Lille Filip var på bus humör så vi hade fullt upp om jag säger så hihi så söt den ungen e asså :)

Efter det träffade jag Esma å vi var ute å gick en promenad. Kan inte fatta att hon snart ska flytta! Kommer kännas tomt här utan henne :(

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2721300/images/2012/pic_5033e60a9606ee2928000e01.jpg" class="image">


Måndagsfika :)

Så härligt med sol! Nästan för varmt ;) igår när vi låg på stranden klarade jag drygt en timma sen ville jag hem hehe iförmiddags träffade jag upp Martin för en fika på Skånskan. Mycket trevligt! Jag mumsade i mig en hasselnötsbiskvi, såå god! Sen satt vi å diskuterade bla politik och klimat/miljö frågor hehe

Så här ser höggravida jag ut idag! Och min älskade biskvi hihi


Sötaste nattlampan =)

Se så söt nattlampa jag hittade på nätet! Några klick senare och den är på väg hem till oss =) Det är en mjukis sköldpadda som visar stjärnhimmlen när den lyser i tre olika färger! Så söt!
Så kul att köpa saker till bebisen =)
 

Fredagskvällen ;)

Igår blev det en mysig middag på Fridolfs med underbara tjejer :)


Gipsmagen :)

Så här såg jag ut när vi gjorde magen, nu ska den bara torka ordentligt å sen får den lackas :)


Lördagkul! :)

Sitter å har inomhuspicknick med Söt. Sen ska vi göra en mage hihi ska bli super kul :)


Vitt kött?

Alltså ska en nektarin vara vit inuti? Jag har inte sett det tidigare, bara gult fruktkött. Hmm goda är de iallafall :D


Kanon bra!

Nu kom tvkillen hit. Gud vad punktlig han var btw! Exakt på klockslaget ;) hoppas nu att tv går att laga. Den har krånglat med bilden och så kan vi ju inte ha det ;)


PS: gud vad jag känner mig dum när jag sitter här å han står å jobbar...


Snart, snart :)

Sitter å ska plugga går segt framåt... har tenta vecka nu men lägger inte så stor vikt vid det, har för mycket annat att tänka på ju ;) att lille bebisen ska komma tex :) det är mycket som behövs göras nu innan plopp. Vill ha allt klart och förberett. Har förresten börjat kolhydratladda nu å fortsätter med samma träning som tidigare. Jag laddar för fullt för det bästa och troligtvis mest skrämmande jag ska göra ju! :) så kort tid kvar, har svårt att fatta de! :)


Choklad är gott

I alla former oxå!


Lunchen gick sådär...

Ja, ända sedan jag blev gravid har jag blivit fumlig å spiller konstant! Blir dubbelt upp som går åt vad gäller kläder och måste tvätta oftare! Går vi ut å äter är det direkt servetten i knät för att klara middagen. Idag var det värre än vanligt då mina fötter sparkade iväg (helt av sig själva) min matlåda så den for iväg å vände sig upp å ner i sängen! Hmm jag orkar inte ååå


Koll hit koll dit :)

Varit på Mvc idag, två omgångar tom. Först vanlig kontroll och sen till fabro doktorn. Bebisen mår prima som vanligt :) skönt! Nu närmar sig plopp med storm steg! Hihi

Tänkte lagt upp en film på bebben här nu men verkar som om det inte går.. Någon som vet?

Dagen idag har varit toppen! För jag har både träffat underbara Esma :) och söt köpte muffins till mig ikväll ;) kan det bli bättre :)


Fribergs ;)

Alla i familjen älskar Fribergs muffins :)


Lördagsmys =)

Gick en eftermiddagspromenad med Esma till stranden idag, så härligt väder =)
 
På vällen blev kräftmys med sötnosen! Gottigotti ;) (kräfter till mig å kyckling vingar till söt, han har lite svårt med skaldjur hehe )
Nu blir det jordgubbar och filmen en plats i solen =)

Lunch med söt :)

Är i stan å har shoppat lite :) Nu sitter jag å söt på torget å njuter av solen :) vi har precis ätit lunch på Börje Olssons skafferi. Gott å mysigt men fanns tyvärr inga lediga platser på uteserveringen :/


God fika :)

Har varit å träffat mormor idag. Vi lunch/fikade ihop. Jag tog foccacia pch sen hallonpaj med vaniljkräm i och med mjukglass, inte illa va? ;) ♥
 
Vi var även å bytte ett par skor jag hade som gått sönder, dess blev det istället. Jag är nöjd :)
Nu sova lite innan söt kommer hem :)
 
 
 

Gårdagen

Åå måste berätta om en sak som gjorde mig super glad igår. Hade precis handlat lite när en kvinna kommer fram till mig och utbrister att jag har den vackraste gravidmage hon sett! Hon sa att jag såg ut precis som en modell (gravidmodell då ju hihi) med min mage och att jag har en gravidmage som många drömmer om att ha! =)
Kan inte beskriva hur lycklig jag kände mig efter det mötet hihi skuttade hemmåt med ett brett leende på läpparna så det gjorde min dag =)
 
Igår var träffade jag även Sara å lille Filip. Vi lekte å busade å fikade =)
Längtar efter att min bebis kommer så jag oxå kan krama å busa =)
 
Var dock med om något läskigt på hemvägen... vet inte om det är gravidhormonerna som gör att man blir sådär lite överbeskyddande över sig själv och lilla magen men iallafall... Såg min svägerska och fick panikrädsla i hela kroppen. Trampade på med min cykel till tusen för att komma därifrån å märker att hon hoppar in i bilen som sedan följer efter mig! Blir livrädd och tar upp mobilen å ringer för att känna mig säkrare och trampar på förfullt och bilen svänger sen av... Så hemskt att ha den rädslan som så plötsligt kom över mig... Någon annan förälder som blivit nojig och kännt sig otrygg sådär i slutet av graviditeten?..
 
Nu är det helg å jag ska bege mig för att träffa mormor en snabbis och sen blir det hem å boa =)

Hjälp!

Jag är konstant hungrig! Vad är fel på mig! Äter typ 3ggr så mycket som vanligt och vill ändå ha mer!?
Jag menar klart bebisen vill ha lite extra för att hulla till sig men vad händer med mig! Jag vill inte "hulla" till mig mer än jag ska... hmm är kanske övergående... men samtidigt har jag både hört och läst att det är de 2 sista månaderna som mammor brukar svälla rejält.. kanske blir knubbig snart då...
 
Funderar även på när jag ska hinna göra min gipsmage... svårt att göra själv och svårt att få ihop tiden när söt är hemma. Blir ett roligt minne från den här tiden hoppas bara jag hinner göra det, för snart mycket snart är det dags för plopp! =)
 
Ska även färga håret innan plopp.. hihi bebisen får ju inte bli rädd sen så det är bäst att köra alla sådana förändringar innan plopp =) Ska bli brunett igen ;)
 
Kunde fixat det mesta idag MEN jag har blivit gravidlat och orkade inte... Sen har ju faktist Elina varit här hela dagen oxå =) Hon ska ju ha sin bebbe 3dagar innan mig! Hur kul som helst! =)
Så skönt att ha någon att prata med som går igenom precis samma sak samtidigt så kan vi fråga & stötta varandra =) Känns nog lite extra skönt för mig kanske som inte har min familj som är där för mig. Märker verkligen hur skönt det är att ha människor runt omkring mig som bryr sig om mig på riktigt. =)
 
Nu vill jag att söt ska komma hem, han måste hjälpa mig att bunkra upp med mat så jag klarar morgondagen :)
Vet inte om jag vågar börja med middagen ännu... kanske hinner äta upp allt innan han kommer hem hmmm bäst å vänta ;)
 
Å söt om du läser detta inlägg vill jag att du ska veta att jag verkligen inte blir ledsen om du kommer hem med muffins, verkligen inte alls =D
 
 

Fin blomma från Söt :)

Idag är det 2 år och 9 månader sedan jag å sötnosen träffades första gången :) Så idag kom han hem med en fin orkidé och choklad till mig :)


Lång dag

Blev lite shopping i stan ändå idag, slutade ju regna ;) hittade även massa fint att skriva på önskelistan till jag fyller år ;) Kanske liiiite lång tid kvar iförsig hihi

Efter shoppingen åkte jag hem till Nicole på fika! Roligt å mysigt var det! Så himla rolig å glad tjej man får verkligen sån positiv energi när man träffar henne :)

Efter fikan åkte jag hem för att fixa med middagen innan söt kom hem, fixade maten och pannacotta och köpte röda rosor så söt skulle bli lite överraskad när han kom hem :) ja glad blev han så nu har vi haft en mysig kväll med god mat och nu väntar sängen. God natt på er :)


Fika på Roberts idag igen ;)

Imorse var jag å C ute på en promenix å nu sitter jag med Martin på Roberts å fikar :) hade tänkt fixa några ärende på stan sen men det går nog vänta för det verkligen ösregnar ute :/


Tiden går snabbt! :)

Idag är det 6 månader sedan jag å sötnosen stod på stranden i solnedgången i Karibien, tittade varandra i ögonen å sa ja till varandra för resten av våra liv! <3


Söndagsfika =)

Fikat på Roberts coffee med Jacob, Marcus, Vegas, Nina & Söt!
Mysss!
 

Tapas

Igår blev det tapas på Zigges! Härligt väder å god mat!


Hemma igen

Igår var jag å svärmor i Ängelholm. Mysigt stad faktist. Fick ett väldigt bra intryck och Ängelholm hamnade nu bland de städer vi nog helst vill flytta till =) Jag och sötnosen har länge funderat på att flytta men har inte bestämt oss helt ännu vart det blir. Jobb först och boende sen ;) en sak är säker iallafall vi stannar på västkust! =) Jaja blir ju inte riktigt ännu för nu vill vi inte foxusera på flytt utan plopp ;P hehe
 
Tillbaka till gårdagen i Ängelholm då, vi var å kollade i lite butiker, en marknad på torget och så lunchade vi å tog en glass i solen. Mysig dag helt enkelt =)
 
Nu befinner jag mig i Halmstad igen och plugg står på schemat i helgen!
Idag har jag varit på läkarbesök och varit å kollat HB värdet. Nu längtar jag efter att söt ska komma hem från jobbet!

Vet inte riktigt hur kvällens planer blir men jag vill nog ut å äta det är mysigt tycker jag =)

Fika

Ska ta en liten promenix bort å köpa fika. Då ser man ut så här! :)


Onsdag :)

Vaknade upp i Viken imorse å begav mig ut på en härlig morgonpromenix :) så himla lugnt det var ute.. Gick längs med havet å solen sken sådär lagom värmande, perfekt start på dagen! Sen blev det en mysig frukost med svärmor :) nu sitter jag å pillar med viktigheter å sådana där måsten som man har hehe hoppas ni har en skön dag i solen kramisar :)


RSS 2.0