I'm a skinny bitch with a big balloon :)


Hej hopp

Hänt mycket de senaste två veckorna :)
men jag hinner inte skriva de nu, kommer sen hihi men allt är bra med oss iallafall om ni undrar :)

Förresten NI läsare är ju en del som bloggar själva oxå, jag tänkte be er om lite tips ;) funderar på att byta bloggportal å starta en ny blogg för blogg.se e liiiite krångligt med mobilen å lite sånt.. Vad tycker ni om de andra och har ni något tips så får ni jätte gärna skriva i kommentars fältet nedan eller maila mig på [email protected]

Sen undrar jag om ni vet hur man blockerar en ip adress? Har nämligen hört att man kan göra det :)

Å ni kan ju alltid följa mig på instagram annars om ni vill :)


Förresten :)

Var lite dålig på att blogga i veckan men är ni sugna å se lite mer bilder å fler uppdateringar får ni följa mig på instagram istället ;) tror inte det blir så mycket bloggande nu när bebis kommer :)

förresten klippte mig i veckan! Jag vågade tillsist efter mycket om och men ... Å jag blev nöjd oxå! ;) sist jag klippte mig var över 10 månader sedan på gula villan, då skulle de klippa topparna å jag kom hem med lugg å 30 cm!!! kortare hår. Så har varit sååå skraj att klippa mig efter det.. Men nu gick jag till en supertrevlig å bra kille på hårakuten, kan verkligen rekomender det stället ;)


Gårdagen :)

Lite bilder från igår! Hade en supermysig dag! Började med frukost på sängen följt av en mysig promenad å sen var det lite födelsedagsfika med de närmsta å på kvällen gick jag å söt till min favvoresturang, den där indiska, å så var vi på bio å såg Snabba cash, bra dag helt enkelt :)


Födelsedag!

Ja, inte bebisens utan min ;) blev väckt av att sötnosen kom in å sjöng för mig å så fick jag frukost på sängen å en massa paket :) kan det bli bättre en lördag morgon ;)


Snart är bebis här :)

Dagarna har bara rusat förbi och om ca 1 timma går jag in i den stora dagen. Alla dagar efter är övertid hehe ;) nej men jag har verkligen haft en skön graviditet om jag lyssnar på hur andra har det på slutet. Hade det inte varit för att jag så gärna vill träffa det lilla livet så hade bebisen kunnat stanna. Är supermysigt å känna denna lilla människa buffa å knuffa där inne! Sen är det ju helt otroligt hur man kan älska någon så mycket som man aldrig träffat, helt otrolig känsla!

Å nu till en super rolig nyhet! Elina å Halil fick sin son idag! Så himla roligt! Han är super söt! :)


Söndags mys

I eftermiddags träffade jag å sötnosen upp Carro & André på en fika på espresso house å efter det blev det en promenix ihop, mysigt! Åå de var så söta å hade köpte en supersöt sparkdräkt till bebisen! Tänk att bli så bortskämd innan man ens är född hihi

Nu sitter söt å målar gipsmagen, han e pillig å har tålamod... något jag saknar helt! Så jag laddar kastrullen istället för här ska göras popcorn :)


Efterrätt :)

Jag blev sugen på glass... Så nu är vi på Grand... :)


Lördag på stan :)

Nu har vi haft en mysig dag på stan! Sötnosen shoppade loss rejält å jag aggerade smakråd :)
Efter några timmars shopping blev det ett välbehövligt stop på Fribergs konditori! Gotti gotti ;)


Fredag ;)

Nätet ligger nere här å har gjort i flera dagar nu! Så idag vart jag riktigt frustrerad så jag åkte till min mammi för att låna deras dator som visade sig inte vara så mycket bättre den! Gaaahh så irriterande det är när tekniken inte fungerar som den ska! ;)
Blev bortskämd med lunch å fika när jag var där oxå, skaldjurssallad å nån riktigt smarrig kolabiskvi!

Nu är det mys fredag med gottepåse å filmen, Jag saknar dig, som gäller! :)


Torsdagen :)

Min underbara man överraskade mig med liljor igår! Så fina de va å så gullig han e :) älskar när han överraskar mig så, det får mig att känna mig så speciell :)

Dagen var en riktig friskis dag för övrigt. Började med en promenad med sötnosen följt av en promenix med Elina å en massa bebisprat ;) vi e ju beräknade med 3 dagars mellanrum hihi så vi kanske får ligga på BB samtidigt, vem vet ;)
på eftermiddagen mötte jag upp C för en promenad å tjejsnack :) mycket trevligt! Är verkligen impad på vad den tjejen klarar av, alltid 100 bollar i luften å full fart! :)

Förresten så hade både ramen till å foton från studio strand kommit. Så igår hämtade vi hem dem å idag ska den förhoppningsvis komma upp å få pryda en vägg i vårt kära hem :) hade velat ha ännu fler av de bilderna men det var så förbaskat dyrt! 190kr för en liten 12x12 bild! Fast iförsig riktigt snygga e de ju om jag får säga det själv ;)


Bil å bär

Jag har varit duktig idag, jag har städat bilen.. Invändigt :) super lätt att komma åt överallt med en stor badboll framför hehe men rent blev det tillsist ;)

Efteråt blev jag bjuden på nygräddad hallon&blåbärs paj, smarrigt! Favvo kombon på paj liksom!

Jag har även gjort det igen, jag köpte en lax med huvudet kvar! Ser så himla läskigt ut! Svårt att få av det och man känner sig så hemsk när man står där å kämpar för att få av det, HUVUDET...


Mvc..

Idag var det sista besöket på mvc, förhoppningsvis ;) allt gick bra.. Följer kurvan så att säga hehe hade faktiskt med mig Rosis dit å efter åt gick vi å fikade på broktorpsgården. Ja gillar att fika! Graviditetgrej bara annars är jag inte mycket för socker! Men som sagt man ska passa på nu innan plopp sen blir det nyttigheter för att komma iform igen ;)

Haha måste berätta, Rosis tyckte att jag var jätte pinsam när vi beställde för jag bad om extra glass hehe sötnosen tyckte oxå det i början men har vant sig.. Äsch man e ju inte gravid så ofta liksom ;)

 


Instagram

Har förresten skaffat instagram, för er som inte redan vet de. Typ som en bilddagbok man kan följa med hjälp av sin mobiltelefon. Kommer fortsätta blogga men det andra är så smidigt att det kanske kommer överta ;) En del bilder som hamnar där kommer nog också dyka upp här med, så ni behöver inte vara alltför oroliga ;p

Jag heter lindaarrhenius där, otippat va ;) hihi


De tre...

Nu sitter vi (Sötnosen) å kollar film, de tre musketörerna, jag sitter mest med mobilen å äter ostbågar.. Tycker filmen e sååå tråkig men står ut för sötnosens skull ;)

Gårdagens film var mer i min smak då såg vi livet som tre. Super bra. Kände igen mig så mycket i den eller aa fram tills det att de blir tre, för att ha sin lilla bebis vet jag inte så mycket om, än iallafall ;) gårdagen var helmysig helt å håller förresten, fikade super gott på skånskan på dagen ju! Å på kvällen gick jag å sötnosen till fox & anchor å åt tapas å efter det laddade vi upp med hyrfilm å stora gottepåsen :) Så gott med tapas förresten med lite sommar känsla över det trots att det känns som höst ute! Jag har klagat hela sommaren på att det är kallt så ni kan ju tänka hur kallt jag tycker det är nu... Snart åker vinterjackan fram! :)


Promenad paus ;)

Fikar med Söt på Roberts efter en promenad i det fina höstvädret :)


Fikar på skånskan :)

 


Fika med bror

Idag var min minsta bror här på fika :) kan säga att så liten är han inte, typ ett huvud längre än mig men ändå sju år yngre haha

Vi åt Nutella semifredo som jag å söt gjort, såå goood! Sen fick han lite paket för att han fyllde år förra veckan :)


Wow vilket lack ;)

Köpte ett nytt lack till mina tippar å så himla bra det är! Älskar att ha mina tippar målade, tycker det är super snyggt! Allt från glitter å starka färger till fräscht vitt :)
Detta lacket var super bra, torkade super snabbt, var täckande och lätt att applicera! Allt i ett så rekommenderar det verkligen :)


Vackra ting :)

Fick dessa fina rosor av svärmor i torsdags. Å de är lika vackra fortfarande! Underbara :)


Bebis rus

Igår var mormor & morfar här med vaggan vi ska ha till bebisen :) så söt den blev! Nu är det bara att vänta å se ;)


Söndagsfika :)

Nu är jag å söt på g hemåt efter en mysig fika på espresso house med härliga vänner :)

Söndagsmys å nu är det hem för att fixa lite måsten som skjutits på under veckan hehe gravidlatheten ni vet ;)


Lördag på stan! :)

Varit en runda på stan sen blev det lunch på New Shanghai, gott! :)
Gillar att man får skopa glassen till efterrätten själv där! Jag vet, jag är som ett barn, blir helt extas, skopar å äter mängder av glass å sen springer jag runt som en durasellkanin för att efter en timma slockna på soffan pga matkoman å att sockerchoken lagt sig hehe

Bebis brås på sin mamma å blir lite väl galen i sött så nu har bebisen hicka!(ätit för snabbt) förresten igår målade å lackade jag gipsmagen det var faktiskt kul :) blir ett stycke konst att ha på väggen kanske :) vill göra en till mage men får se om vi hinner ;)

 


RSS 2.0