Min lilla gossegris <3


Vi har det myyyysigt :)

Nu är vi på en tripp till Helsingborg :)
Sover på hotell med Jamie för första gången! Bor på Elite hotell Mollbergs mitt i smeten å jämte ett super gott fikaställe nämligen Fahlmans! Haha passar mig perfekt, fikagris som jag e :)
Supermysigt att komma iväg lite har varit några intensiva veckor nu även om det mest varit skojigheter ;) har ju blandannat varit på både babymassage, babysim å öppnaförskola med Jamie å snart blir det rytmik oxå hihi å Gustaf är pappaledig nu i två veckor så det är fullspäckat schema med roligheter vi ska göra :)


Alla hjärtans dag

Gick till House Ming och åt kvällsmat igår. Mysigt :) lilleputten var dock inte lika förtjust men de e klart fanns ju inget han kunde smaka ;p


Det går framåt

Idag lyckades jag jiha :) med mycket lek å minst lika mycket kladd så slank det ner. Å tänk då slår det mig, min lille plutt börjar bli stor! :)


Babysim

Igår var vi på babysim igen :)


Fika med fina vänner <3

Täffade fina Malin & Dennis idag <3
Super mysigt :)
 
   
   

Egobilder :)


Feb. 08, 2013

Supermysig dag idag :) jag å Jamie promenerade in till stan å gick å kika lite i affärerna med Sara. Jamie var cool lugn å verkade hur belåten som helst. Kom det någon söt yngre tjej å gick förbi så smilade han till så där extra sött som om han flirtade lite med dem hihi
Sara tipsade om det bästaste matningsstället för bebisar nämligen kyrkan så det blev även två besök dit idag haha nej men det är så fint å Jamie verkar gilla att titta på alla stora vackra föremål som pryder kyrkan inne :) sen är det ju lugnt oxå och man kan sitta ostört så perfekt helt enkelt ;)
Senare gick vi till Indian Kitchen å lunchade med Ali också. Han var så himla gullig å höll Jamie så jag oxå kunde äta för självklart fick Jamie spel precis när vi fick in maten :/ gott var det men tycker det är bättre service på kvällarna så det blir nog inte lunch där igen var knökat med folk liksom!
På eftermiddagen när jag å Jamie kommit hem så kom Söt hem med en present till mig, choklad!! Underbar han är! Så nu sitter jag å gottar mig med dessa underbara praliner :)


Feb. 07, 2013

Lilleman var ute på sin första promenad på 3 veckor idag... Har inte vågat gå ut tidigare med honom pga hans förskylning och att det varit så extremt kallt...men idag bar det av på en promenix med Jamies kompis Kevin och Elina såklart ;)
Jamie sov så gott i vagnen som alltid :) hoppas snön å kylan försvinner snart så kanske man kan ge sig ut lite oftare. Imorgon ska vi promenera in till stan å luncha på den indiska restaurangen med Sara. De e ett av våra favvo ställen! Älskar att maten där är så het! Het då menar jag klart stark, å det är det, verkligen bränner i munnen. Härligt det gillar jag :)


Fika stund har guld i mun :)

Alltså jag är fikagalen haha men en tårta om dagen är bra för magen hehe eller hur var det? ;)

Bild på dagens fika med Rosis, chokladtryffeltårta från Pauls konditori. God helt klart men regnbågens var sååå mycket bättre :)


Fika :)

Vi åkte till Regnbågen å fikade i eftermiddags. Jag har nästan övergett Fribergs nu känner jag men älskar fortfarande deras blåbärsmuffins men på regnbågen finns ju typ 100 saker som man vill ha :) idag tog jag en choklad tryffel tårta. Ååå så god den var! Söt tog en semla.. Blää.. Eller han tyckte ju den var jätte god självklart ;) själv äter jag bara en semla per år bara för att.. Tycker inte om dem!
Super mysig fika iallafall å Jamie var på strålande humör :)


Bröllopsdag

Idag är det vår bröllopsdag! Ett år har gått sedan jag å söt stod på stranden i solnedgången i Karibien å sa ja till varandra! :)


BVC

Jaha igår var vi på BVC för att väga och mäta Jamie. Alltså jag börjar tycka att det känns lite sådär segt å gå dit... Ibörjan var man nojig å hade 100frågor men nu nej nu är det mest segt. Men det är ju inte så ofta längre å nästa gång är det vaccinspruta nr 2. Wiee sen blir det semester utomlands hehe

Alltså en rolig parantes som inte har med ovanstående att göra. Efter BVC igår åkte vi hem till Rosis å fikade. Hon undrade om jag kunde hjälpa henne sätta ihop en ställning hon köpt på Ikea å påbörjat ihopbyggandet av. Då frågar jag om det inte är lättare att börja från steg 1 när man sätter ihop den? Det gör jag ju säger hon. Nej det här är steg 7 säger jag haha jag tyckte det var jätte kul. Säkert inte lika roligt att läsa men men..

Idag har vi varit på föräldragrupp å lyssnat om smaksensationer. Jaja mycket är ju självklarheter som att inte ge socker å salt till dem å inget med bitar haha men att gluten ska införas när man ammar hade jag ingen aning om. Mycket information var det iallafall men bara nyttig sådan!

Idag känner jag mig dock riktigt krasslig.. Jamie har smittat mig med sin förskylning och så har jag nämligen sjukt ont i ryggen.. Kan inte sträcka ut armarna å knappt lyfta Jamie :( jag tror min rygg kraschar helt snart :(


Gravidfotografering

Ååå fick sms från Studio strandh idag att vi har blivit utvalda till veckans bilder på deras facebooksida. Så gick direkt in å kikade ;) hade helt glömt dessa bilder. Kul å tänka tillbaka på lilla magen, är i 8 månaden då bilderna togs :)


Underbart bröllop

Wow måste jag säga! Bröllopet var fantastiskt fint. Super fin vigselcermoni och Carro å André var så otroligt snygga båda två!
Efteråt bar det av till lilla böslid för en underbart trevlig bröllopsfest med god buffé å smarrig bröllopstårta.
Underhållning i form av bildspel, tal, sång, dans, lekar, dansande gris hehe å mycket annat kul :)
Bröllopet var verkligen hur mysigt å kul som helst!
Så glad att vi fick vara med å fira denna fina å speciella dag med er! Önskar er all lycka i framtiden och att ni har en riktigt underbar smekmånad :)


Jamie 4 mån

I lördags blev min lille pojk 4 mån :) kan ni fatta 4 mån! Helt sjukt va tiden går snabbt... I lördags var jag å söt på bröllop å då fick min mor å far sitta barnvakt! Jag var ju inte liiiite nervös :/ imed att Jamie blivit så mammig å vägrat ta flaskan så var avstickare för matning inplanerad under bröllopsfesten. Men till min glada förvåning fick jag ett sms från min mammi att allt gick bra å Jamie druckit ur flaska :D så det blev inte mer än en avstickare såå skönt :) å upp till de så lyckades hon få honom att somna å han sov ända till 03.30 trots att vi lyfte in honom i bilen å över till säng å grejer, helt otroligt! :)


RSS 2.0