Busfabriken igen :)

Japp det blev en vända dit idag igen :)






Idag

Idag hade jag en busdag på lekplatsen med Jamie. Lät honom gå loss i sandlådan haha smutsigt värre :)
Sen åkte vi å kollade efter Halloween outfit till honom med hittade inget kul i strl 80! Någon som har tips på vart man kan köpa sånt?
Sen var det dags för söndagsfavoriten, babysim :) Jamie var lika glad som alltid hihi på eftermiddagen tog jag lite egentid å åkte hem till Sara där jag blev bjuden på fika :) bra söndag helt enkelt ;)

Kalas 1 idag :)

Idag var vi på familjedag på flygstaden å Jamie fick träffa tiger :)
Jag träffade även upp Sara på stan för lunch och fika. 
På eftermiddagen firade vi Jamie med kalas nr 1! Stora killen snart ju, han fyller 1 på onsdag :)









Problem!

Det är så härligt att följa Jamie varje dag och se hur han utvecklas och ständigt lär sig nya saker. Nu händer det nya saker nästan varje dag dock inte bara bra :/
För några dagar sedan kom han på att spisknapparna är super roliga att vrida på! Så nu flyger han in i köket så fort man vänder ryggen till å sätter på plattor och ugnen. Han har även lyckats stänga av plattor när jag stått å lagat mat! Jag hinner inte ens blinka innan han är på dem... Ugnsluckat blir även för varm och den vill han gärna banka på så nu letar jag efter nån säkerhetslösning så jag slipper göra mig av med spisen?!
Idag efter vi hade varit å handlat så satte jag honom i sitt rum med leksakerna å gick för att packa upp varorna.( ingen storhanling utan korv å kakor!) å hinner bara plocka upp det för att gå å se till honom å då är han borta! Springer in i vardagsrummet å ser honom glatt klättrandes upp på vårt glasbord! Livsfarligt! Vi letar efter något ovalt träbord att ha istället nu när han är liten men ska han klättra på det så får vi väll vara utan bord helt haha vilka problem! Å första reaktionen när han var på bordet var faktiskt inte NEJ utan ååå vad duktig han är som kan klättra upp där med haha sen kom å Gud han kan ju slå sig å nej han äter mina rosor haha
Ja såhär är det att ha småbarn. Men gud så värt allt jobb


 :)

Wow vilken dag!

Idag har jag haft fullt upp! ;) i förmiddags var det massa ärenden och telefonsamtal som skulle fixas när det var klart behövde jag en pause från all stress så då mötte jag upp Sara å Battal på regnbågen för lite slappe å snack över en kaffe :) efteråt promenerade jag å Sara hem till mig för lunch/fika mycket mysigt. 
När söt kom hem från jobbet drog jag med honom och Jamie till busfabriken. Oj som vi busade men jag undrar om det var söt eller Jamie som tyckte det var roligast haha





 

Busfabriken

Idag var jag, Jamie, Elina och Kevin på Busfabriken :)




Så underbar

Idag var jag och mitt underbara charmtroll på lekplatsen. Han skrattade nästan hela tiden. Han är så underbar! Gud vad jag älskar honom! :)



Födelsedagsfirande :)

Ja nu är man då ett år äldre! Min födelsedag var toppen! Fick massa paket på morgonen och sen gick vi till Grand och åt hotellfrukost :) 

På eftermiddagen var vi på kalas för Jamies kompis Kevin som fyllt ett år! Tågtårta, sång, ballonger å godispåsar, ett riktigt barnkalas :) 

Så det blev mycket tårtätande och present öppnande idag, precis så som jag gillar det




 :)

Lite kalas ;)

Dagen gick i ett! Även om det inte är så svårt så blir det ju ändå en del son ska förberedas inför ett kalas ;) men det roligaste var att göra tårtan även om den inte riktigt blev som jag tänkte från början. Hade tänkt ha två våningar men konstaterade att den skulle bli för ostadig att skära i då, för jag hade maräng penslad med choklad i å det blir ju lite kraft för att skär å med risk för att tårtan skulle hamna på golvet så fick det bli en super hög tårta istället :) jag hade även chokladmousse, chokladsockerkaks, björnbär och tre olika smaksatta gräddvertioner, en choklad som jag spritsade tårtan med en hallon/choklad och en björnbär/hallon/choklad. Hade nobless på och skulle haft smartis oxå men de försvann in i min mun innan tårtan skulle dekoreras haha ;) 

kvällen var super trevlig hade släkten här på middag sen tog min mor å far med sig Jamie hem för övernattningspassning å så festade jag, Söt, Sara, Niklas och Yones lite å kvällen avslutades på Oacen. Tack för en fin och trevlig kväll allihopa jag hade super kul :)





Fredag

Idag hade vi en riktig mys dag jag å Jamie. Vi har lekt å busat massa och så kom Sara hit på middag å fika för lite tidigt födelsedagsfirande av mig :) jag fick en vacker orkidé å humrar av henne ! Ska bli spännande å testa har aldrig ätit det innan :) Nu i helgen väntas massa firande för både mig å lille Kevin som fyllt 1år :)


Tossdaa

Superhärlig dag! Så himla skönt väder! Passade på att promenera in till stan å luncha med Sara vi åt Kina buffé på det där stället Lotus, gott å väldigt fräscht måste jag säga och mångarätter att välja på, Söt var där å åt igår kväll å vart lika nöjd dom jag. rekommendera det stället japp de gör jag. 
På eftermiddagen träffade jag upp Monika för en mysig fika på Broktorpsgården  :) så en väldigt härlig dag helt enkelt :)

Onsdag

Idag var vi på babysim igen. Hoppade in i en onsdagsgrupp för att kunna få ledigt på söndag. För då ska vi på barnkalas till Kevin :) iallafall denna gruppen var det endast 6 bebisar i och imed att det var på en vardagförmiddag istället för söndag var det nästanbara en förälder per barn med plus att resten av badhuset var så gott som tomt! Så lugnt  å skönt det var! Annars är det alltid mycket tjo å tjim, nästan lite för mycket på söndagarna faktiskt.. Dock så märktes det att Jamie är mer bekväm i andra gruppen där han känner de andra barnen och så tycker jag oxå att den är lite trevligare på något sätt så det blev bara ett tillfälligt byte för dagen :)

Jamie var super trött efter badet som drog ut på hans förmiddags lur så sen sov han som en stock till lunch :) på lunchen åkte vi till Östergök å åt idag. God panerad fisk och panerad biff med remulad! Mumma tyckte vi alla tre, Jamie fick dock en specialare då jag skrapade bort panering och tog annan sås till innan jag tog gaffeln å gjorde geggamoja av det till honom haha ser sjukt oätligt ut men han gillat ;) 
Viktigt att tänka på är att inte ge barn socker! Vill inte att Jamie ska vänja sig vid sån skit men det kommer bli svårt för de e ju verkligen socker i typ allt! Ja å sen blir det väll svårt när han själv vill välja vad han vill äta också när han ser oss (mig å söt) äta skiten hmm borde kanske bli nyttig eller?! Nej strut i de jag är morsa å bestämmer tills han är arton punkt ;)
Ååå söt är ute å äter Kinamat med en kompis nu. Själv sitter jag med min kompis tvn å äter kakor, bullar å päron från trädgården, lyx det med på ett sett kanske hehe :) snart är denna dagen slut jag ser fram i mot morgondagen för då ska jag träffa Monika :)

Sov gott på er :)

Kul dag idag :)

Nu är denna måndag slut å vi har haft super kul :) lekt och busat en massa :)






Måndag :)

Idag är jag barnvakt åt Filip å just nu ligger han å sover jämte mig :)
Han vilar middag efter att vi varit på Gomidda å lunchat med Söt å Jamie oxå :) Jamie nanar oxå nu såklart :)
När de vaknat så ska vi busa massa :)




Söndagsmys

Idag var det babysim :) Jamie skulle simma på rygg men gillade inte det riktigt, däremot blev han glad av att dyka :)
Söt visade ett klipp med bebisar i USA som lär sig vända sig å flyta på rygg om de trillar i vattnet. Super bra om det skulle hända något men sättet att lära dem det på är kanske inte det mest humana tycker jag. 

Senare på dagen träffade jag Sara å Filip å hade fika mys :) Sara å jag hade köpt en kladdkaka å tänkte ha den lite snabbt i ugnen så det skulle smaka nygräddat. Å ja här gick det helt fel! Helt plötsligt luktade det bränt haha vi brände en köpekladdkaka hur lyckas vi :)



Lördagsmys :)

Kommit hem efter en mysig kväll med Jamie, Sara & Filip. Vi har ätit pizza och busat massa :) Sörnosen är ute å festar, får se om nån e bakis imorgon ;)


Mys med mormor :)

Idag träffade vi min mormor å fikade :)
Jag testade Cakepop för första gången :)



Lek & bus

Jag å Jamie var på förskolan idag :) Jamie gick loss på dockvagnarna men blev sur när dockorna var fastspända haha 



...

Igår var lilla familjen ute å lunchade. Jag tycker det är super mysigt att gå ut å äta å det passar ju bäst under lunchen imed att Jamie lägger sig så tidigt på kvällarna ännu. Annars är det mysigt att gå ut på kvällarna också. Slippa laga maten å blir lite bortskämd, vardagslyx helt enkelt :) jamie tycker det är spännande att äta ute för han har börjat äta det vi äter nu så det blir ju nya smakuppleverser för han hela tiden :) iallafall sen kom jag på att jo jag skulle nog tvätta bilen för det är något som skjutits på allt för länge så vi åkte hem till min mamma för att låna slangen. Hinner bara tvätta taket å sen börjar det ösregna! Så himla typiskt.. Så bilen ser fortfarande ut som kom å hjälp mig sen vår granne bestämde sig för att tvätta sitt staket med högtryck när vår bil stod parkerad jämte.. Haha stora problem jag har va ;)

Vi var ju i Kosta måndag till tisdag å bodde på spahotellet där. Riktigt gott å komma iväg lite. Vi firade Söts mamma som fyllde 70år! Badade åt god mat och gick på behandlingar så skönt. Jag var på ansiktsbehandling, har velat det länge så det var himla kul att testa. Söt tog massage givetvis haha han vill alltid att jag ska massera honom men jag hatar det.. får ont i händerna, blir uttråkad å vet inte vad jag gör heller.. sämsta frun någonsin när det kommer till att Massera haha jaja blev även lite shopping i kosta på deras stora outlet som ligger där, så mycket fint! Synd bara att vi inte riktigt har så där bra ekonomiskt just nu annars hade jag shoppat loss rejält! Massa fina saker och klänningar men jag köpte ett linne som jag letat efter länge men inte lyckats hitta någonstans, perfekt super nöjd :) Dock så tyckte både jag å Jamie att bilresan dit och hem var lite väl lång. Jag blir lätt åksjuk å klart rastlös å detsamma gäller lille man men på ditvägen tog vi ett välbehövligt stopp i Ljungby å lunchade hem vägen kördes i ett svep men vi överlevde hehe 


Sep. 08, 2013

Så kul han tycker det är med vatten! Han blir helt till sig. Stuttsar och tjuter av glädje å iver :) han var som fisken i vattnet idag. Efteråt var han sååå trött hade inte hunnit nana innan så när vi kom innanför dörren hemma slocknade han direkt! Så eftermiddagen var helt plötsligt väldigt lugn så jag passade på att hämta Sara så åkte vi in till stan å fikade på Regnbågen. Några bilder på världens sötaste unge :) söta bihandduken har han fått från sin mormor :)


Sep. 08, 2013

Min underbara vän Esma från Boden kom å hälsade på oss nu i veckan onsdag till torsdag. Var super kul att ha henne här igen. Det är liksom inte detsamma utan dig här ju! <3

Veckan har varit toppen förutom att lilleman varit lite grinis för han är förkyld. Vi har haft lekdejt med Elina å Kevin. Haha Gud så kul det är å se dem "leka" ihop. Man ser ju såna förändringar varje gång! Nu är det ju mer lek men för några månader sedan var det mest bara titta, peta å kräla runt hihi tiden går så snabbt... Nästan för snabbt. Så man måste verkligen stanna upp och njuta av nuet :)

Annars då? Jo i fredags hade jag å Sara en heldag. Lagade mat, fixade håret, tjejsnack ja ni vet en sån där dag vi alltid hade förr innan karlar å barn. Söt fick hålla sig undan vilket han nog gärna gjorde när vi gick loss bland klänningar å smink haha :) blev en ganska sen kväll så i går morse var jag sååå fruktansvärt trött! Ögonen stod ut typ men ut i solen å några uppiggande drycker så var man på banan igen :) blev en shoppingtur i stan med familjen å sen träffade jag och Jamie upp min mormor en stund, mysigt :)

Nu ska vi strax bege oss ut i solen å fika å i eftermiddag ska vi på babysim igen, kul :) sen ska här packas för i morgon åker vi till kosta å ska tillbringa två dagar där på spa, trevligt :)


Så bra :)

Jäklar vilken härlig dag! Solen värmde så gott så att det kändes som sommar :)
Jag och Jamie började dagen med att promenera in till Café Regnbågen. Där där träffade vi Sara och Battal å satt ute i solen snackade skit å drack några koppar för mycket te hehe.
Dagen fortsatte med att jag och Sara lunchade Indiskt! Super gott, älskar indisk mat! Mätta å belåtna begav vi oss å hämtade upp lille Filip på dagis. Gullungen hade kill i benen så det blev massa bus för honom och Jamie hemma hos Sara i eftermiddags. Vi mammor sprang runt med våra tekoppar och kakor i händerna som yra höns efter de små haha.
Sä nu e det nån som sover gott hehe eller båda mina pojkar sover gott just nu. Sötnosen har haft en heldag i skogen å plockat svamp idag så han var helt slut. Jag hatar svamp ska jag säga. Å just nu lucktar det svamp i hela lägenheten.. Äckligt bläää


Sep. 02, 2013

Måndag dårå! Började veckan med fika hos Sara & Filip. Jamie busade förfullt med Filip och lyckades även stå helt stilla utan hjälp i över 20sekunder! Han har gått nått steg själv tidigare å stått stilla några sekunder å så men idag kändes det som om det inte är långt kvar tills han springer själv :)
Vi åkte sen hem till min mamma på fika å så fick Jamie leka i trädgården.
Fick ett telefonsamtal från mamma nyss förresten.. Hon berättade att min bebis ,Katten Guinness, har fångat sitt första riktiga byte ikväll. Han hade kommit in å visat en fågelunge för dem haha jag är så stolt över mina pojkar idag asså ;)


Farväl Sommar välkommen Höst

Oj ja nu var det längesen jag skrev här! Fy på mig ;) som ni ser är det ny design på bloggen nu var dags för lite förändring. Ser att senast inlägget jag skrev var innan vi åkte till Boden så jag får väll ta det lite kort därifrån heltenkelt :)
Det var fantastiskt kul att vara i Boden. Så vackert å så frisk luft! Vi hade underbara dagar där uppe hos min underbara vän Esma och hennes super goa familj. Vi blev så bortskämda å ompysslade hela tiden. Vi åkte tåg dit å hem å Jamie var superduktig trots den långa resan.
(Måste ju här nämna att min mobil gav upp helt för några veckor sedan så alla kontakter å bilder från sommaren är förlorade men då vet ni. Har en helt ny nu men den e ju sååå tom)
Vi har varit på brottet några gånger å träffat mycket vänner på trevliga fikastunder å härliga middagar under sommaren. Det har varit massa småutflyckter nu den senast blev till Helsingör i veckan med svärmor. Vi har även börjat baka mycket här hemma igen! Älskar att baka :) så fullt upp varje dag faktiskt men en underbara sommar har det varit. Å nu börjar hösten med allt vad det innebär. Massa födelsedagsfirande och bebisaktiviteter bland annat. Babysimmet började igår, behöver jag säga att lille man vart överlycklig :)


RSS 2.0