Dagens outfit ;)


Frågestund!

Sorry för dålig uppdatering! Tänkte att jag skulle ge er en chans få fråga mig vad ni vill nu under veckan så publicerar jag frågor och svar i ett inlägg om en vecka! Kul va! :) Så passa på å fråga mig vad som. Ni kan vara anonyma om ni vill. Skriv era frågor i kommentarsfältet nedan men blir inte oroliga när inte frågorna syns för jag måste godkänna dem först så de inte är för snuskigt ;) haha skojar!

Slänger upp en bild på dagen outfit :) Jamie i en söt dress han fått från sin favvo Esma :)


Dagen..

Behövde muntras upp efter dumbomarna jag träffade på bvc idag! De kallade jamie skallig mm får man säga så?! De e han INTE! Visst han har inte mycket hår å han e blond men inte skallig!! Han är perfekt å ser de inte de så är det synd om dem!
Men sen var jag ute på en promenad med Carro å då lugnade jag ner mig. Blir så pepp när jag träffat henne :)

Tänkte baka idag till morgondagen men pallade inte... Blev en snabbvända till kära maxi för att köpa lite gotte istället, smidigt då slipper jag all disk med haha :)
I morgon kommer Peter hit å ska träffa Jamie, ska bli mys! Sen på eftermiddagen blir de promenix med Elina å Kevin :)

Sov gott alla, vi hörs imon igen ;)


Tempo tempo!

Jag och Jamie var ute på en promenad häromdagen när vi gick om ett medelålders par. De var klädda i träningsoutfit och jag antar att var ute på en motionsrunda, när vi gick förbi utbrast de, neeejhe!! Till och med en mamma med barnvagn går om oss!!
Va?! Tänker jag... Går mammor med barnvagn som sniglar?? Om de bara hade fimpat sina cigg ( ja de hade varsin cigg i mungipan passande hmm ) å gått lite oftare så hade de nog inte blivit ompromenerade!
Varför verkar folk tro att man går i snigelfart för man är mamma... Är likadant när man är gravid?! Konstigt tycker jag... Jaja men ett träningtips från coachen skippa cigg när ni tränar.. Ingen bra combo!


Mumsig köttfärs!

Jag experimenterar, det gör jag nästan alltid! Var sugen på en annorlunda köttfärsås så såhär fick de bli!
Jag rörde ihop den stekta nötfärsen med krossade tomater, lök, kokosmjölk, sojagrädde, krossad ananas, currypasta, soja, vanlig curry, salt och kanel! Så ruskigt gott!! Ååå vågar ni testa så gör det! Snart kommer söt hem och då får jag se om han blir lika till sig som jag är men det tror jag. Jag lyckades riktigt bra den här gången ;)


Måste berätta :)

Ja det måste jag! Ni tycker säkert jag är superlöjlig 
men för er som har barn ni vet å ni andra man blir sån ;) 
Jamie kan hålla huvudet uppe själv nu!!
:) jag är en mycket stolt mamma :)
Det komiska är att jag å Elina efter föräldrar gruppen diskuterade just detta. För där var en superstark bebis som bara är veckan äldre än Jamie som bar huvudet själv. Jag tänkte att här kommer det ta tid. Jamie har lyft å hållit kvar nån sekund tidigare men idag när pappa sötnosen kom hem så gjorde Jamie det i nästan 1minut!! Wow så coolt! Ville bara berätta det :)
 
Förresten föräldrar gruppen verkar bra! Jag tyckte alla verkade bra, å hur kul är det inte med alla dessa underbara bebisar :) Jamie är yngst, 6v yngre än den äldsta bebisen men det syns inte kan jag säga. Hehe Jamie dricker ju grädde så han växer så de knakar ;)
Idag är det faktiskt 7veckor sedan Jamie föddes... 7 veckor!!Så snabbt tiden går! 
Här är några bilder från dagen! Den underbara godsaker på ena bilden är givetvis inte Jamies (så ni inte tror han får sånt redan haha) nejdå rosis å jag fikade dem idag. Jamie får bara mjölk..än sålänge :)

Ny vecka

Helgen har gått snabbt men varit mysig. Jag jobbade fredag och lördag och igår var Andreas, Emma & Elias här å hälsade på. Elias är såå söt! Han krålar redan runt förfullt å är snabb som en raket :) han är bara halvåret äldre än Jamie å det ska bli kul sen när de blivit lite äldre så de kan leka med varandra :)

Jamie har förresten varit på strålande humör hela dagen! Hoppas han är lika glad i morgon för då ska vi på föräldrargruppen :)


Passar Jamie

När jag Messade rosis för att fråga hur det gick när hon passade Jamie fick jag tebax: går fint, har nyss vaknat å ligger å pruttar.
Jag asgarvade när jag läste det! Jag hoppas dock hon syftade på Jamie haha :)

När jag Messade med sötnosen vid ett annat tillfälle när han var själv med Jamie fick jag tebax den här bilden med texten: vill ha mamma :)



Saknar...

Är på jobbet, helt ok och mycket att göra vilket egentligen bara är bra ju! MEN just nu vill jag bara hem! Inte för att jag har tråkigt på jobbet utan för att jag saknar Jamie :(
Jag har ont i kroppen så jag tror jag håller på att dö! Så mycket saknar jag min lilla bebis! Mammas perfekta lilla skapelse! Det bästa av mig, det bästa jag gjort och det bästa jag vet! Åååå jag vill hem <3


Jobbhelg :)

Nu är det tredje helgen i rad som jag jobbar, inte så många timmar dock men man måste få ta en mjukstart tycker jag! Vi ska ha en riktig mys fredag :) middag, godis å film! Perfekt! :)

Förresten angående mitt chokladberoende! Googlade snabbt å choklad är nyttigare än vissa frukter å grönsaker! Läste en artikel att det är nyttigare än både äpplen och broccoli och att det förebygger cancer! Jag ska aldrig sluta äta choklad, ge mig haha :)


Tooorsdag

Ååå vi var hos min moster idag, hon hade kissebebisar, 7 veckor gamla! Jamie fick titta på dem men är tyvärr för liten för att reagera med snälla mamma å pappa jag vill ha... Då hade vi ju varit tvungna att skaffa en till kisse bebis eller hur?! Jag älskar katter! Underbara! Goss goss :)
När jag kom hem försökte jag svänga ihop lite gottigare käk till när söt kom hem från jobbet. Jag jobbar ju imon så vi fick ha mys tors istället för mys fredag :) jaja blev sådär...
Förresten köpte en duk idag! 50 spänn! Bus billigt å snygg är den med! jag är nöjd! :)


Före och efter bilder!

Tycker att det är sjukt kul att ta bilder på förändringar. Har tagit vajre vecka under graviditeten å de kommer säkert dyka upp i ett plågsamt inlägg senare ;) men jag tycker även att det varit kul att följa min kropps förändring efter förlossningen! Är ju så sjukt mycket som händer. Alla de inre organen som sakta men säkert flyttas tebax till sin rätta plats haha jag vet att det lät sjukt äckligt men så är det, så det så!
 
Första bilden är tagen i början av graviditeten i januari... nån dag efter att vi fick reda
på att vi skulle ha en bebis =)
7dagar före förlossning dvs v.41+0
4dagar efter förlossningen
6dagar efter
7dagar efter
15dagar efter
23dagar
28dagar efter

28dagar efter
 
Vid två veckor stod det still lite, det gör det nu med men det är inte så stor skillnad på före å efter ;)
Jag trodde det skulle ta mycket längre tid innan det här resultatet skulle synas men vi är alla olika.
Våra kroppar reagerar olika mycket på olika sorters förändringar. Jag tror jag haft mycket tur faktiskt för jag
vet att det inte är ovanligt med att det tar upp mot ett år! Och många får kämpa sjukt mycket! Jag, jag sitter här
med min godispåse jag nyss köpte på willys, gör lite rygglyft å sittups å väntar på att mina muskler ska växa å bli större! De ni! ;)
 

Bra start på veckan ;)

Sara, Laszlo & Filip var här idag. Mysigt och nu vet jag vad som väntar hehe Filip är 2,5 år så här var fullt ös :)


Baka baka lite kaka

Kakan blev helt ok faktiskt! Men jag har lyckats ta sönder formen! Har även konstaterar att jag inte äger en "riktig" sockerkaksform! Så här ska införskaffas bakformar är ju ett måste när man gillar att baka :) Konstigt att jag inte hade en vanlig... hmm :/
Mycket snart kommer mitt besök å så här ser min kaka ut, ska serveras med vaniljsås klart ;)


Godmorgon nu bakas det;)

Klockan är strax i sju å jag väntar på att kakan i ugnen ska bli färdig!
Sara å hennes familj ska komma hit på fika idag å lille man har hållit mig vaken hela natten så jag tänkte att då passar jag på att baka något gott :)
Så nu på morgonkvisten bakas det mjuk papperkaka med Höstäpplen :)
Får hoppas den blir lyckad! Ser att min form läcker lite i ugnen :/ ojoj!


Farsdag :)

Borde somnat för längesedan, lilleman kommer strax vakna... Men jag är pigg självklart å passar på att blogga ;)
Helgen har gått snabbt, för snabbt! I lördags tog vi en tjuvstart av farsdag å vart bjudna på middag å idag har vi haft lite farsdag mys här hemma. Första farsdag som sötnosen är pappa! Konstigt å härligt hihi

Har även jobbat idag igen, gick bra! kommer bli mycket jobb nu helgerna framöver! Kul, kul :) men det blir lite fullt upp framöver oxå... Spec helgerna då såklart men men jag har ju vardagarna ledigt :)

Jag undrar vem som snarkar högst just nu!? Jamie eller sötnosen!! <3 måste verkligen somna NU!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2721300/images/2012/pic_50a01ef8ddf2b3389d003856.jpg" class="image">


Helg!

Å va skönt! Idag promenerade vi in till stan för att strosa en stund i affärer. Lite jobbigt med vagn dock men sötnosen skötte det medan jag kollade kläder :)
Igår hände lite hemskheter så vi behövde verkligen få något annat å tänka på idag! Nu är vi hemma igen å ska fika lite å sen ska vi hem till mina föräldrar å fira tidig farsdag. Jag ska ju jobba i morgon igen ;)
Hoppas ni har en mysig helg kära bloggläsare :)


Grädde

Har du grädde i mjölken sägen de alltid hos BVC. Å man kan ju undra... Jamie hade gått upp 300g på 6dagar å växt 1,2cm! Jag blir lika paff varje gång! Igår var det även läkarkontroll å allt gick finfint :)


Sååå söt!

Kolla så söt han e! Som en liten docka :)
Tröjan har han fått från sin gamla momo å mofa å skorna från bästaste Esma :)
Han ser så tuff ut i den här outfiten, min lille gullunge :)


Mina bebisar

Idag har två av mina bebisar varit hos veterinären. De fick den årliga vaccinations sprutan, ett måste!, å även kollat öron, tänder å VIKTEN! Allt var bra :) dock hade inte Guinness nått sin målvikt (han har bantat) på 5kg utan väger 5,2kg. Ändå bra jobbat så nu är han inte så överviktig å kommer därför leva ett långt å hälsosamt liv :) hade han fått bestämma själv hade han säkert vägt 7kg å rullat hehe han gillar snask precis som sin mamma :)

Den tredje bebisen, Jamie såklart ;) , ska på sitt läkarbesök först på torsdag. Kommer säkert gå galant! Hoppas bara han inte kissar på någon denna gången.. Var så pinsamt sist ju! :)


Jobb...

Har jobbat igår och idag. Första passen på ett tag pga sjukskrivningen under graviditeten å så mammaledighet en månad.
Jag ska inte ljuga, det var sjukt jobbigt! Att vara ifrån Jamie så länge å två dagar i sträck å allt jädra krångel med amning. Förlåt om de e nån känslig läsare här men...
Brösten förvandlades under arbetspassen till ballonger som skulle kunna liknas med Pamela Anderssons! Stora å stod rätt ut! Gjorde ont som f** men helt klart jobbigast var att vara utan Jamie.
Känner tyvärr att jag har en sån jäkla press på mig att vara någon slags superkvinna ibland.. Försöker hinna med mitt gamla liv å leva mitt nya samtidigt som jag försöker vara andra till lags. I mellan åt så känns det som min identitet försvinner lite. Tror det är viktigt att man inte glömmer bort sig själv.
Men trots att det var lite jobbigt å börja jobba igen var det helt klart kul å komma tebax å också :)
Nu är det Mys tid med min lille son som gäller!
Ha en trevlig halloween allihopa :)


....

“What you believe has more power than what you dream or wish or hope for.You become what you believe.” – Oprah


Pump muffins :)

Full fart här hemma! Varit på BVC å nu bakas de pump muffins innan det är dags att lämna över till barnvakten å bege sig till jobbet! Gick fint på BVC som vanligt, växer fint, han rullar till mage, lyfter sitt huvud å följer med blicken :) dock bestämde Jamie sig för att kissa ner stället!! Skötbädd, i lådor å på barnmorskan, sååå pinsamt :/

När vi kom hem tänkte jag att vi skulle baka! Å det gjorde jag rätt i för här luktar gudomligt i lägenheten å muffinsen var kanon goda :)

Här kommer receptet om ni är sugna på att baka lite själva annars får ni komma hit på fika ;)



Pumpamuffins

2 ägg
2 dl socker
50 g smör
2.5 dl pumpamos
2 tsk bakpulver
2 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1 tsk ingefära
1 msk honung
3 dl vetemjöl

Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa ner smör, honung och pumpamos i äggblandningen. Tillsätt de torra ingredienserna och vispa så att det blir en slät smet. Fördela smeten i muffinsformar och grädda ca 14 minuter på 200 grader.


Bad day :(

Idag har lille man en dålig dag! Skriker konstant! Mitt huvud värker å inget jag gör lugnar honom inte ens sjunga, brukar sjunga vem kan segla förutan vind, hehe typ ända jag kan ;)
Såå satt å tänkte på hur sjukt jobbigt det skulle varit om man fått tvillingar eller trillingar å alla skrek så här samtidigt! Vad hade man gjort då? Då hade man ju inte ens haft armar så det hade räckt :/ hoppas lille man mår bättre imorgon när jag ska jobba :)

Igår när Jamie låg i vår säng på kvällen vände han på sig själv till magliggandes! Sjuk impad av min lille kille, får mig verkligen att inse hur snabbt tiden går!

Nu sitter jag vyssar lille man (utan nån framgång... Han bara skriker) å tittar på gravid flumbilder på datorn! Hur rolig är man inte som tjockis hehe var supermysigt. Saknar känslan med magen å allt det där. Fast lite jobbigt att helt plötsligt tjuta av skratt eller gråt av typ ingen anledning. Kom ihåg en gång när jag grät non stop för jag ville ha glass å stället var stängt ( jag vet, superlöjligt) men söt kom på att Grand hade den glassen till sina efterrätter så han cyklade dit sent på kvällen å köpte med sig 4 kulor glass för typ 150kr!! Sen vart jag hur lycklig som helst ;)
Man hade ju sina stunder hehe


RSS 2.0