Onsdag :)

Pip pip, tung suck, pip pip ja så låter det i vårt sovrum om nätterna :/ lille man piper å söt suckar i sömnen.. Jag blir galen hehe ;)

Promenerade inom hos Rosis imorse när jag å Jamie var ute å gick, kikade på hennes hallowen pumpa wow så stor :) ska se till å få en bild när den har ansikte sen :) plundrade även hennes choklad ask så där på morgonkvisten! Massa överskottsenergi nu så det blir hem å använda energin till att städa tror jag ;)

I eftermiddag ska jag på "möte". Hoppas de blir bra, älskar när planer klaffar så håll tummarna :)


Tummen :)

Jag kom på Jamie med att medvetet suga på tummen idag! Så häftigt! Tre gånger har han placerat bara tummen i munnen å sugit, super gulligt :)
Ehhh okey?! Tänker ni, men för en nybliven mamma är detta stort ;) det är ett tecken på medvetenhet hos de små har någon sagt jaja gulligt var det iallafall å det fick mina blöjbyten å matnings stunder att bli mycket roligare idag :)

Idag var Elina å Kevin här på fika å "lek" dejt ;) gick super bra med de små gullungarna, kommer bli så kul när de bli lite äldre å kan leka ihop på riktigt :)

Dagen har bara sprungit iväg men dagarna har en tendens att göra det nuförtiden. Massa att fixa å fortfarande i anpassnings fasen när det gäller mycket.. Hmm vi får nog planera in lite semester snart :)

Nu säger en trött Jamie å Linda god natt på er :)


Helgen

Helgen är snart över å har gått alldeles för snabbt om ni frågar mig. I fredags hade vi en riktig myskväll med STORA gottepåsen å film! Söt hade även med sig en bukett röda rosor till mig när han kom hem. Me like :)
lördagen blev dock inte så kul... Vi började dagen med att försova oss vilket resulterade i morgon kaos! Efter det blev jag utelåst medan Söt åkte upp till Göteborg (kom tack å lov in innan han kom hem) söt skulle fixa med sin Lgh å det var kaos med den med. Hyresgästen har förstört massa å inte flytt städat så söts snabbvända blev till heldag. Som om detta inte räckte började bilen krångla så på hemvägen gick bilen ett tag inte snabbare än 20km/h!! Så nu e vi utan bil igen, hoppas det löser sig bara! Jag tillbringade lördagen själv med en mycket ledsen liten Jamie å söt kom inte hem försen halv nio på kvällen! Ingen kul lördag med andra ord.

Idag har vi haft en fullspäckad dag hehe vi har bla tvättat alla fönster! Japp inne/ute/å mitten... :) skönt att ha det gjort iallafall. ;)
Sen fick Jamie åka till vårdcentralen idag för hans päron var oroliga men det är nog lugnt jag ska ringa dem imon igen för att dubbel kolla bara.
Men det har varit riktigt fint väder i helgen så ett par härliga promenader har vi oxå hunnit med :) vi har även druckit första glöggen för den här säsongen! Så gott. Har hört att det ska finnas sockerfri glögg så ska leta lite i butikerna å se om jag hittar det å fylla skafferiet :)
Nu längtar jag å Jamie till morgondagen för då kommer Elina å Kevin hit å ska leka med oss :) Söt längtar nog till nästa helg för han fick inte så mycket ledigt denna men så blir det ibland! Nästa helg jobbar ju jag å Söt blir "pappa ledig" på prov. Tror ngn är nervös ;)


BVC besök

Ja nu är vi hemma efter ett besök på BVC. Jamie har gått upp till hela 4420g från förra veckans 4005! Helt otroligt! En cm till på längden oxå! Snart är han inte så liten längre.
Men följer ni mig på instagram så får ni se nya bilder på min lilla älskling varje dag ju :)

Förresten jag har fått sova! Sötnosen tog natten till idag så nu är jag lite mera människa igen :)
Fick hem jobbschemat på posten idag oxå, på fredag nästa vecka startar jag. Då ska jag lämna bort Jamie bus för första gången (om man bortser från Sötnosen då). Tror det kommer gå fint men vi får se om jag blir en sån mamma som ringer var 5 min å kollar så att allt är bra hehe man vet ju aldrig ;)


1 år sedan =)

Idag är det ett år sedan Söt gick ner på knä å friade till mig! =)
Å tänk nu är vi gifta & har fått en liten pojk! Fantastiskt!
 
En liten resume av vad som hände 26 oktober 2011...
Jag hade tillbringat dagen i skolan för jag hade skrivit tenta. När jag kom hem på eftermiddagen å öppnade dörren till lägenheten så var lägenheten fylld av levande ljus och vackra röda rosor. På golvet satt hjärtan som följde fram till min underbara sötnos! Där han stod i vit skjorta å tittade på mig med sina fina ögon. Sen gick han
ner på knä med världens underbaraste diamantring! Wow! Älskar dig Sötnos!
Dagen firade vi sedan med att skåla i champange, äta Riccardo glass & ett resturangbesök på lilla helfwetet!
 
Får se vad vi gör ikväll nu för att fira! Jag tror vi myser ner oss i soffan framför en film med lilleman å köper en stor fet godispåse =)


Mat i mun

Rosis kom inom på fika idag å hade med sig middag hon lagat till oss så nu slipper vi laga mat ikväll. Skönt! å så hade hon köpt mörk choklad till mig, gotti gotti ;)

Det sägs att när man är riktigt sugen på något kan det vara kroppens sätt att tala om att man har brist på något. Men vad det finns i choklad som jag behöver? vet jag inte :/ kakaovitaminer för hjärtat hihi

Är lite halvt väck (sömnbrist) så är jag lite konstig så ha överseende! Lika bra å varna er liksom ;)


Att du har mage..

Hehe träning ger resultat. Å det här resultatet efter 3v med min 5min träning varje dag så kommer jag definitivt fortsätta de tre månader som rekommenderas :)

Så snart är det tonade magrutor som kommer synas i er ruta, vänta å se ;)

Naveln har börjat "hänga" lite efter och det berömda gravid strecket syns fortfarande. Nån som har tips på nån kräm eller övning för dessa saker får jätte gärna dela med sig :)

Förresten ser ni mitt nya snygga mobilskal! Var en födelsedagspresent från svärmor :)


Såå härligt!

Så skönt väder det var i morse! Var uppe med tuppen för att hinna med lite fix som att tvätta håret innan söt skulle till jobbet. Ja nästan allt måste planeras när man har lille man även dusch stunder. iallafall så bestämde Jamie å jag, hmm eller jag då rå, att vi skulle ut på långpromenad sen så så blev det. Super härligt ute å Jamie sussade gott hela tiden så då passade jag på att ta ett välbehövligt stopp på solariet! Så gott! Behöver verkligen det för att hjälpa till att dölja dessa påsar under ögonen som smugit sig fram efter några veckor utan sömn.

Nu är vi hemma igen å det är dags att fixa lunch! Sen ska jag plocka fram min chokladkaka (har fått super dille på MÖRK CHOKLAD!!) å fortsätta med dagens bestyr i form av planering ;)

See ya later kära bloggläsare!


Ny vagn :)

Japp det blev ett vagnköp igår :) sötnosen åkte ner till Helsingborg efter jobbet å köpte den! Var ute på premiärtur med den i morse å såå skön den är! Är inger fel på vår andra vagn men denna är mer lämpad för ojämn terräng å lite mer fart ;)

Just nu ligger Jamie i mitt knä å flinar å jag läser om babysim på nätet :) synd att man måste vänta tills de är 3 mån... Men de ska verkligen testas sen han älskar ju vatten så :) han har aldrig sett så lycklig ut som i badet igår, hade lite mer vatten i å det togs fina grodtag då :)


Oj vilket skrik!

Han kan verkligen skrika, Jamie asså!
Jag vill helst inte klaga då jag vet att jag har det hur lugnt som helst mot många andra men de små tjuten som kommer ibland är så hjärtskärande. Jag vill ju att han ska vara nöjd hela tiden men de e inte alltid det går. Inte när det är magont. Annars går det mesta att lösa med gos å pussar från mig ;)

Hur går det då att vara hemma å vara mamma. Jo det är underbart! Men jag är en person som gillar fart å fläkt å att det händer saker hela tiden men nu märker jag att jag aldrig hinner något.. Hmm.. Prio är Jamie å allt annat får vänta. Men kill i benen har jag. Vill börja träna men det lär dröja.. Fast sötnosen å jag letar joggningvagn till mig så jag kan komma ut på lite mer fartfyllda turer :) sen kör jag lite rygg/mag träning på kvällarna för att tajta till mig nuvarande hängbuk! Haha nee så farligt är det inte ;) var faktiskt nere på startvikt efter bara 5 dagar å kunde ha alla gamla kläder när jag provade gadroben förra veckan, så jag är nöjd ;) dock är huden på magen liiiite uttöjd men det som syns mest är gravidstrecket å att musklerna inte syns lika tydligt men det är på god väg tebax :)

Förresten så ska jag snart börja jobba igen, nu i november! Så kul! :) ska bara jobba 2pass varannan helg men jag tycker det räcker till att börja med. Ökar på det efter nyår så blir det en mjukstart nu :)

Gjorde "första turen" iväg utan Jamie i helgen. Åkte till gekås med min mor å så fick sötnosen vara hemma själv med lille man. Det kändes konstigt att vara iväg från honom men jag tror det är nyttigt. Fast gekås var ingen hitt. Såå mycket folk! Knuffades runt med alla shopping galna i två timmar å lyckades inte komma ut med så mycket mer än tvättlappar å kattsand för 1000kr!! Kul shopping va?!?

Vad händer annars då... Jo vi har trevliga fikabesök nästan varje dag! :) Jo alla e så snälla å kommer för att hälsa på lille man å kommer med massa presenter till Jamie. Tack så mycket allihopa! De e så kul att få visa upp vår lille plutt :)


Roligt ;)

Jag å Gustaf under min "rygg träning" :)

Jag sa: "Som du ser lyfter jag lite på frambenen för att öka belastningen"
Gustaf: haha!!
Jag lite irriterat: vad skrattar du åt?
Gustaf; haha haha
Jag, nästan lite sur: vad är det som är så roligt, säg då?!?!
Gustaf: frambenen! Haha
Jag: men ååå Haha :)



Sötaste söt

Tiden bara springer iväg å Jamie har hunnit bli 17 dagar nu! Han växer så det knakar ;) han vägde 4005g när vi var på BVC i onsdags, stor pojke nu :)

Jag har börjat förstå bebis språket något iallafall, äta/sova/skita typ...men måste säga att det är tufft att inte få sova. Snittar på 5 timmar om dagen så huvudet är inte med mig hela tiden :/

Men Jamie är så snäll å fin! Så underbar! Tom när han skriker så vill man bara gossa å pussa han :)


Plopp ;)

Oj nu var det längesedan jag bloggade! Som ni säkert förstår har det varit fullt upp sista tiden :) har blivit mamma ju! :D
Den 2 okt föddes min lilla prins. Jamie ska han heta! Han var 50 cm lång å vägde 3675g. Helt underbart är det men Gud vilken omställning :) nu är det blöjbyten, mata, trösta & sjunga som upptar den lediga tiden å den andra tiden är det fullt hus med alla som vill träffa vår lille prins. Kan säga att vi inte varit själva en ända dag sedan vi kom hem från BB så på måndag ska vi ta en dags pause ;)

Får berätta mer sen! Helt underbart att ha lille man här! Här kommer en bild på Jamie :)



Bebis bild ;)

E ni nyfikna på hur bebis ser ut? Följ mig på instagram så får ni er en liten glimt av skönheten i 3D från söndagens ultraljud ;) LindaArrhenius heter jag där :)


RSS 2.0