Julafton!! :)

Åå så mysigt! Är i viken hos sötnosens familj å firar. Jamie är utklädd till världens sötaste tomte å vi har öppnat några julklappar å ätit julgröt! Mys :)

God Jul på er kära bloggläsare :)


Dagens bilder

Jag posar å visar musklerna, lilleman leker superman, fikan från Pauls kondis.. Ni glömmer väll inte att ni kan följa mig på instagram! Mycket roligare än att blogga ;)


Julskinka :)

Lite tidigt kanske :) men sötnosen fyller år på måndag å älskar julskinka så jag tänkte att det passade bra å göra innan så han kan få det på sina smörgåsar när han får frukost på sängen :)

Det är ju gott ;) men denna kluns kommer garanterat ändå ta slut innan julafton men då får jag väll göra en ny tills dess :)

Under tiden skinkan var i ugnen tittade jag å Jamie på Simpsons ;)


Helgen

Helgen var mysig eller aaa iallafall söndagen! Lördagen var jag hemma själv hela dagen för sötnosen var i gbg å jag som lätt blir rastlös var grymt uttråkad!
På söndagen var lilla familjen ute å kollade i lite butiker å passade även på att luncha ute. Dock var inte Jamie så överförtjust i det hela å grinade stundvis. Då får jag lite smått panik faktiskt! När det är gos han vill ha lätt fixat, sova e svårare för han blir lätt stissig men hungrig å toa!! Nej de e jobbigt.. Vill inte sitta å amma bland folk å alla ställen är ju inte direkt anpassat för blöjbyten... Man vill ju faktiskt ta hänsyn till andra med... Men det är mysigt att vara iväg med familjen så, känns så familjärt hehe
Iallafall så fortsatte 2a advent med glögg å lussebulle hemma å mys med Jamie boy :)


Underbar!

Han är så himla underbar! Mitt allt! Älskar honom så himla mycket! :)


Svaren på frågorna =)

Här kommer svaren på era frågor! Har delat upp frågorna så blir det lite lättare å läsa =)

* Hur behåller du dina magrutor? Du unnar dig ändå sötsaker! Är inte lite avis hehe!
Svar: Jag har tränat sedan jag var liten och har därför en bra grund. Jag kör periodvis sittups för att tona till dem :)

* Vad pluggar du till?
Svar: Jag har läst bygg och fastighetsekonomi :)
* Nämn tre grejer du vill göra innan du dör!:)
Svar: oj det var svårt att begränsa till 3 ;) men jag vill ta busskörkort, segla segelflyg å resa till Hawaii! :)
* Linda hur känns det att vara mamma?
Svar: De e en dröm för bra för att vara sann :)

 

* Gick förlossningen bra?
Svar: Ja det var klart tufft men allt gick väldigt bra faktiskt, det var en väldigt positiv upplevelse :)
* hur gör du för att hålla en så fin vikt, typ att inte gå upp?
Svar: regelbunden motion å äta bra skulle jag väll säga. Men jag ser även till att unna mig sånt jag gillar annars hade livet blivit tråkigt!
* Använde du någon bedövning under förlossningen och isf vad?
Svar: jag testad lustgas å så sterila kvadlar tror jag det heter.
* Jag har hört att du blev igångsatt men har för mig att du skrivit att det satte igång sig självt... Hur var det?!
Svar: jag å Sötnosen var ute på en promenad när vattnet gick men det var samma dag som jag skulle planera igångsättning.
* Måste fråga, vad använder du för hårprodukter? Du har så sjukt fint hår!
Svar: tack :) jag använder schampo, inpackning å balsam från Redken och även moroccainoil :)
* Din son är så söt och fin! Vem tycker du han liknar mest, dig eller din man?
Svar: Jag tycker han har drag från oss båda men e nog mest lik sötnosen :)

* Vad är ditt favorit godis? Vad äter du när du fikar?
Svar: haha jag blev godis sugen av bara frågan ;) jag älskar choklad helst ren mörk sockerfri men all choklad går hem ;) min favvo fika är helt klart blåbärvanilj muffins från Fribergs å riccardo glass men är svag för kladdiga kladdkakor och det mesta som innehåller kanel å saffran :)

* Har sett på bilder att du har rosa kläder på din son. Jag tycker det e lite konstigt, är du inte rädd vad andra ska tycka?
Svar: absolut inte! 4pers denna veckan har sagt vilken söt liten tjej bara för jag qhar rosa i åkpåsen men det tycker jag bara är roligt! :) Min favorit färg är blå å jag är ju tjej så jag tycker verkligen inte man ska behöva rätta sig efter allmänhetens syn på färger efter kön.

* Hur träffades du och din kille?
Svar: under en ute kväll på Bond faktiskt ;)

* Hur har du lyckats komma i så fin form så snabbt efter graviditeten. Kan inte du skriva lite tränings tips?
Svar: Amningen har nog gjort mycket! Sen la jag inte på mig någon övervikt under graviditeten så det gjorde det ju lättare...min ryggträning har även gett superresultat! =)
* Nämn 3 bra och tre dåliga egenskaper hos dig själv?
Svar: Hehe jobbig fråga..dåliga egenskaper skulle jag vilja säga tempramentsfull, ärlig & långsint. Positiva är ärlig, noggrann och omtänksam...
*Kan inte du lägga upp fler bilder på dig själv, du är så fin! och det är så kul och peppande när man ser dig ;)
Svar: Jag ska försöka bli bättre på det ;)

* Hur stod du ut med alla kommentarer du fick när du var gravid? Jag ska ha mitt första barn i januari å tycker det är as jobbigt med alla som ska tycka massa!
Svar: grattis vad kul:) jag tyckte det var sjukt jobbigt! Mådde riktigt dåligt över när andra skulle tycka å tänka massa som gjorde mig ledsen..Men jag fick underbara kommentarer oxå och de gjorde mig starkare :) Man får försöka fokusera på det bra helt enkelt =) Ofta tänker inte folk på hur gravida kan känna sig och tyvärr blir det inte bättre efter man fött.. Då kommer alla "goda råd" man måste lära sig tackla :)
* Hur ska du fira jul?
Svar: det är inte riktigt klart ännu men antagligen kommer jag, sötnosen, Jamie å katterna mysa hemma hos oss å se på Kalle Anka å äta någon form av julmat :) blir antagligen en tripp till kyrkan också i vanlig ordning :)
* Du satt i egen sal när du gjorde tentor på Högskolan, jag är nyfiken på varför?
Svar: Jag har dyslexi å därför behöver jag bl.a. Talsyntes som hjälpmedel å då får jag sitta i ett eget rum.
*Jag undrar vad du ska göra efter du har varit föräldraledig? Ska du jobba med det du utbildat dig till?
Svar: ingen aning faktiskt men jag har redan börjat jobba lite på jobbet jag hade innan jag blev mamma :)
jag har drömmar som skulle innebära flytt utomlands så det kommer nog inte hända... Får helt enkelt se :)
* Sen undrar jag hur mycket du väger och hur lång du är?
Svar: jag är 168cm tror jag :/

 


Komsi komsi saffran!

Idag va jag å Jamie på BVC å gisses nu är han ca 5,5 tung å 60 lång! Min stora Jimboo :)

Blev lite putt just nu! Hade tänkte baka något med saffran i,fick för mig att jag hade ett paket här hemma men icke! Orkar inte gå å handla igen! Kanske ifs är lika bra för då hinner jag städa istället å svara klart på frågorna från frågestunden ;)


Wow!

Igår var det återbesök igen fast denna gång på mvc! Inget nytt, förstod inte ens vad man ska med det besöket till? Jaja Jamie å jag fick en promenad iallafall :)
Efter lunch träffade vi upp Monika för en fika på Nyhems Café, mycket mysigt :)
Hon hade med sig massa presenter till Jamie, jätte gulligt, han blir så bortskämd :)


...

Veckorna bara rusar förbi! Jamie blev liksom 2 mån i söndags :) Jag jobbade i helgen och sen så passade mina föräldrar Jamie så jag å Sötnosen kunde gå på bio å snabb sväng på julskyltningen. Vi såg Breaking dawn del 2! Väldigt bra tyckte jag men som sötnosen sa varför kunde de inte haft ett riktigt barn istället för data gjort. Mysigt att gå på bio iallafall å biopopcorn är ju bäst! :)
Igår var jag på mitt sista återbesök på vårda ögonklinik. Var ju ett år sedan jag opererade mina ögon där.. Usch vilken smärta det var men totalt värt det! Rekommenderar det stället varmt! Dock fungerade inte deras datorer igår så kontrollen kunde inte göras helt å hållet. Men det som vi kollade såg superbra ut! ;) kanon ju :) enda som jag har problem med är mitt mörkerseende å tyvärr är det permanent men det kan jag ta, jag ser ju bra igen :)

Nu ska jag å Jamie gå ut å skotta det sista här utanför, Gud vad mycket snö här e! :) å lite senare ska vi träffa Monika :)


RSS 2.0