Underbara dagar :)

Gud vad vädret gör mycket! Värme å sol e så härligt! Hatar att frysa :/
De senaste dagarna har varit riktigt härliga å vi har passat på att njuta till fullo dock påverkas Jamies sömn negativt av det fina vädret (för ljust å varmt) men hoppas han kan börja gilla å vänja sig lite mer iallafall :) i tisdags var vi å träffade Nicole. Massa tjejsnack å lek med Jamie så det var en riktig mysdag å igår var min mamma lite barnvakt så åkte jag in till stan å köpte massa kläder till Jamie å lämnade in min mobil. Ja just det, den har krånglat jätte mycket senaste tiden å i söndags bestämde den sig för att radera alla kontakter så har inte kvar några nummer, så vet ni de :/ men telefonen funkar igen iallafall :) blev sen fika hos mammi hon bjöd på min favorit kladdkaka som hon bakat alltså den e gudomlig, bättre än regnbågens tillochmed!! De ni :)
Idag tog jag å Jamie en heldag på stan med Sara. Vi började med fika på regnbågen där jag tog lite påsktema på mina godbitar med chokladkyckling på ena å ägglikörtryffel i andra ;) namnam! Sen strosade vi runt på gatorna så Jamie fick sova lite å sprang även inom nån butik så jag har fått med mig två nya tröjor hem! :) dagen fortsatte med att vi mötte upp Ali å gick å lunchade på den nya Indiska restaurangen, gott! Sen gick jag å köpte massa mörka chokladtryfflar! Underbart gott å får passa på när någon kan rulla vagnen utanför så man kan gå in å köpa haha
Så idag har jag verkligen skämt bort mig själv men det behövde jag :)
Hoppas det är lika skönt väder imorgon så kanske det blir en promenad bort till babymassagen :)


6 månader

Idag är vår underbara kille 6mån. Tiden har gått så snabbt! Han är verkligen den bästa, finaste och mest underbara jag vet! Älskar dig min lille plutt! Stort grattis på 6månaders dagen :)


RSS 2.0