Jan. 30, 2013

Idag fick Jamie sitt första smakprov. Päron puré i så stor mängd som en ärta haha men man ska ju börja smått så :)
Han gjorde så mycket grimaser men det var väldigt svårt att avgöra vad han tyckte... Tror mest han vart förvånad :)
Annars har det tyvärr inte varit så bra med honom idag :( han blir bara värre å värre... Mamma passade honom en liten stund idag så jag kunde åka snabbt till stan för klänning titt å fika köp men det kändes inte alls bra att lämna bort honom när han är sjuk... :(
Klänning blev det inte heller men ett par nya vantar å en gudomligt god fika ;p


Jan. 29, 2013

Jamie har blivit sjukare... Hostat hela natten å är jätte grinig, stackars min lille plutt :(
Jag håller mig inne nu med tanke på att Jamie är sjuk (och blir dårastlös till tusen!! typ för att man vet att man inget kan göra..) men Mammi kom inom igår å hade köpt med sig fika, mys :) igårkväll när söt kom hem passade jag på att ta en liten tripp till solariet och åka å köpa en efterlängtad godis påse :) Skönt att sola å få upp värmen är verkligen superkallt i lägenheten, element knas :/  tycker det antingen är supervarmt här eller iskallt hm...
ge mig sommar med riktig värme nu tack ;)


Jan. 28, 2013

Wiehe måndag å ny vecka! Idag står snöskottning på schemat ;)

Ååå lille man har blivit sjuk! Han har hostat hela natten plus att han haft jätte ont i tänderna :/ stackaren... måste vara jobbigt när man är så liten å sjuk.

Vi var på babysimmet igår igen! Å denna gång var det dags för dyket! Jamie fick dyka hela 3 gr å gillade det super mycket :) men efter simlektionen var han helt slut stackaren men det e klart det blir ju väldigt mycket nya intryck å så. Avslutningsvis varje pass så sjunger vi å går i ring å så får alla bebisarna säga hejdå till sina kompisar hehe ;) super sött! Jag är nyfiken på åldern på de andra bebisarna.. Hörde nån säga att hennes son var 8mån..Man måste vara minst tre mån för att börja men jag har fattat det som att Jamie är minstingen i gruppen men det märks inte han har ju växt så det knakat :)
Tittade på bilder från förlossningen häromdagen å Gud så liten han va hihi tiden går så snabbt :)


Jan. 26, 2013

Idag var jag, Sara och Molly i stan å shoppade. Shit pomfrite så mycket jag hittade! Till mig blev det 2par byxor, 2kjolar, linne, topp, 2 tröjor, vantar, mössa, strumpbyxor, godis och slutligen ett lypsyl :) sen hittade jag även 2 tröjor, 3 tshirts och en jacka till Söt :) hel nöjd ;)
Mamma var även här på fika idag igen :) å fick se en visning av alla köp. Varför är det alltid så roligt att visa upp vad man köpt :)
Jag orkar dock inte fota å lägga upp här nu,får ta lite outfit bilder i veckan istället :)
Dock så återstår ett problem som jag tänkte löst idag nämligen vad jag ska ha på mig till bröllopet på lördag! Blir att vända ut å in på gadroben eller fråga alla nära å kära för i stan hittade jag inget att ha tills då :/


Julafton?

Igår var jag hemma å hälsade på min mamma som är nyss hemkommen efter 2veckor i Dubai! Tittade på foton ( närmare 1000bilder :0 ) å det såg riktigt härligt ut :) vill oxå fly landet men har ingen att åka med :( söt måste ju jobba... Någon som är sugen på att ta en sistaminuten med mig å Jamie?? Hehe nej vi är nog inte det roligaste sällskapet... Alkoholfria drinkar å sitta i skuggan hehe
Mamma å pappa hade köpt massa presenter till oss! Massa super söta kläder till Jamie, linne å mascara till mig, skjorta till Gustaf å alkohol bl.a. :) kändes lite som om det vore julafton faktiskt ;)

Idag skulle jag egentligen träffat Sara men det blev inställt i sista stund men vi ska ses imorgon istället :) så nu vill jag verkligen fixa här hemma istället men det går inte nu när Jamie är så mammig. Så fort jag sätter ner han, börjar han skrika... Kan liksom inte ens hinna gå på toa... Det är illa :/ Jamie sover inte ens på dagarna om han inte får sova i min famn.
Tips på hur man hanterar detta tack!
Kan säga att jag testar hela tiden att låta honom vara en stund när jag vet att alla behoven är tillfredsställda men det är mig han vill ha liksom å skriker tills jag kommer om de så går 15 min!
Hmm så allt jag gör om dagarna måste göras med Jamie sittandes i knät eller buren i famnen.. MEN jag måste säga att han är världens underbaraste för så länge han sitter hos en å får full uppmärksamhet hela tiden så kan han skratta å prata hela dagen :) sen är han så förbaskat söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Stora klarblå ögon, vita håret, knubbiga kinder å den lilla näsan , så perfekt :)
Förresten så är han med på bild i Hallandsposten idag, inte världens bästa bild direkt men så här blir det när man fotar en tidning. Ni får gå in på Hallandsposten.se istället å kolla där :)


Söt han e :)

Har börjat borsta lille mans små riskorn till tänder hihi gulligt :)
Idag var jag även å köpte en bumbostol till honom. Den är en babystol som är ergonomiskt anpassad till små barns ryggar och kan användas så fort barnet kan stödja sitt huvud. Då sitter han upprätt istället å hoppas på att han tycker det är roligt så han kan sitta lite själv istället för i mitt knä hela tiden. Min rygg har börjat ta stryk av allt bärande tyvärr :/


Jan. 23, 2013

Ååå så bra, Fick paket på posten idag med mina hårprodukter som jag beställt! :) Kanon för balsamet hade precis tagit helt slut! Hade inte kunnat överleva utan hehe beställde även nytt puder (som om jag egentligen hade behövt det) hatar att sminka mig! Så skönt utan, jag vet att jag är tråkig men vet liksom inte vad man gör med alla borstar, krämer, färger å grejer?! Kan inte å vill inte å så har det alltid varit.. Haft som nyårlöfte ett par gr att börja sminka mig mer men som alla andra som sätter upp nyårslöften så har jag inte lyckats det :/
Sminkar mig till fest eller så.. Eller om jag vill impa på nån haha så som ni förstår händer det inte så ofta. Januari har snart gått å jag har haft make i faceet 1 gång haha
Men det blev ett köp av det ändå för jag gillar mineralpuder när jag väll ska ha liksom å hårprodukterna från Redken älskar jag allihop :) å nej jag tvättar håret oftare än jag sminkar mig haha där blev ni lite rädda. Någon snuskis är jag inte! :)


Uttråkad!

Just nu är det inte jag som är det utan Jamie. Leker, busar, sjunger och läser för han men han tröttnar såå snabbt. Det har han fått från mig brukar lätt bli uttråkad å har svårt att sitta still. Sötnosen tycker jag ska chilla mer men det killar liksom i hela kroppen om jag gör det haha åter till Jamie så letar jag nu förfullt efter saker som kan aktivera honom typ gå stol, hopp gunga, babygym, bumbostol, teletubbiedockor ja allt! Synd bara att det blir så dyrt om man ska ha allt! Ska nog köpa begagnat , aaa det ska jag göra! Frågan är hur man ska välja i denna djungel av modeller å dyl bland alla baby saker. Hmm har ni tips så mottar jag det gärna :)

Idag har Sara varit här å fikat ;) Jamie gillar Sara. Han smilar mycket när hon är här å tror det är för hon pratar mycket med honom å det gillar han :)
Dagens fika blev choklad konjaks tårta, frallor&kex, wienerbröd & slutligen semlor! Kan ni förstå att jag är helt propp mätt nu! :)

Snart ska jag bort till jobbet för att diskutera min tjänst... Känns som jag kanske ska bli heltidsmammaledig igen... Var nog för tidigt för både Jamie å mig att jag började jobba igen när han bara var 1 månad. Inget är bestämt så jag återkommer om hur det blir efter ikväll :)


Jan. 21, 2013

Ok såhär är det. Jamie låter mig sova 2-3 timmar per natt nu så jag är ett vandrande lik just nu. Men det beror på att lille man får tänder.. Första upptäckte vi kommit fram igår å man anar en till som e på väg fram. Så antagligen är det ju därför Jamie är extra arg å ledsen just nu, helt förståeligt!

Annars då? Jo vi skjuter upp sova i eget rum nån vecka till. Sötnosens mamma var här å skulle ta med katterna men det visade sig att hon hade fullt upp å inte heller gillar våra katter då hon finner dem opålitliga så lika bra de stannar hemma å att vi köper en babymonitor istället!
Vill ju inte ha dörren öppen till Jamie när han sover. Inte pga att vi är rädda att katterna ska skada honom med vilje utan för de kanske vill kela med honom å lägger sig på honom (jo jag har läst skräckhistorier om det)...
Nog om det!
Vi var på babysim igår oxå, gjorde ansiktsdyk som det kallas å Jamie bara skrattade efter :)
Jag var även iväg extrajobbade några timmar på förmiddagen, gött med lite extra klirr i kassa! Mammapenningen är så låg så jag undrar hur dom ens tänker att jag skulle klara mig med den! Jag menar jag är kvinna dvs massa måsten utgifter ;) å vill helst inte leva på nudlar! Nää de kunde höja den lite mer nästa gång tycker jag eller införa spädbarnsdagis så man kan jobba...
Nä nu ska jag sätta mig å planera veckan. De e mycket som ska gå ihop må ni tro :)


Jan. 19, 2013

Ok jag lever... Men just nu behöver ja sömn! Jamie har håll mig vaken sen 5imorse å upp till det har han vaknat en gång i timman sen jag nattade honom kl20... Själv kröp jag till kojs kl 22 å aaa om man räknar på tiden det tar varje gång jag varit uppe plus tiden att somna om har jag kommit fram till att jag sovit 2,5h i natt!! Sååå trött!
Men vi överlevde att sova själva, vill dock inte göra det fler gr saknar att ha mannen min jämte mig..sötnosen sov i Göteborg för att kunna börja fixering med lägenheten tidigt.
Kaos är vad det ser ut här hemma.. Alla sötnosen saker från hans lägenhet står nu i vår ihop med allt vi redan har här... Aaa ni hör ju det är kaos! Tack å lov kommer svärmor hit imorgon. Hon ska ta med sig katterna så de får lite semester (blir tyvärr inte lika möe keltid med dem nu när vi har Jamie) men oxå för att vi ska börja träna Jamie att sova i eget rum :) någon som vet om det är för tidigt? Han har ju sovit i egen säng från början så jag hoppas det inte blir alltför stor omställning :)
Förresten fick en bild från ijulas skickad av svärmor, tycker den är lite mysig så lägger upp den nu :)


Jan. 18, 2013

Igår var Jamie å jag å hälsade på hos min mormor. Det var mysigt. Jamie diggade hennes gran, kulor å ljus kan det bli bättre när man är liten ;) vi fikade även en supergod tårta, jag å fika haha ni måste tro att jag inte gör något annat på dagarna :)
Visste ni att det finns både babymassage å babyrytmik å barnvagnsbio :) har redan anmält mig å Elina på massagen, skit skoj :)
Idag ska jag träffa Daniel å lite senare Sara. Sötnosen ska antagligen till Gbg i helgen... Inte kul att sova själv :(


Jan. 15, 2013

Men gud så mycket snö det kommit idag! Blev till att gå ut tidigt å skotta imorse :/ gav mig sedan ut på en promenix med Jamie å var nära att vurpa en sisådär 10gr. Hade jag inte hållt vagnen hade jag garanterad trillat å legat å krälat i snön... Tack Jamie, du ser redan efter mamman din haha

Idag kom Sara hit. Vi fikade godaste fikan på länge, nån tårta med nötbotten sen smörkräm, sen choklad toppad med grädde å riven choklad! Åååå mumsigt värre :) jag älskar fika haha bästa som finns eller aa om det är något gott ;) värsta som finns är när man bli fikasugen å det bara finns nån torr bulle eller skorpa :( när jag står för fikan finns det nästan alltid iallafall en toutch av choklad hehe
Sara å jag filosoferade om dessa underliga män som finns å hur de nästan aldrig lär sig hitta i sina egna hem. Haha händer hur ofta som helst att sötnosen frågar mig har vi det där hemma? Vart står det någonstans? Eller klassikern ta en pryl från sin rätta (läs den jag bestämt, host ) å sen lägga tebax den ja Gud vet var för att man själv sen ska få leta upp prylen å lägga tebax den å skulle man får för sig att fråga typ vart la du den efter det att du använt de får man svaret; eeehh jag vet inte. Jag tror du vet bättre än mig.
Att de aldrig lär sig :)


Jan. 14, 2013

Igår var jag, sötnosen & Jamie på babysim. Väldigt mysigt att göra som familjegrej måste jag säga. Lille man älskade det! Hans minibadbyxor var urgulliga ååå han var så söt när han simmade å plaskade runt :) mycket folk som var där, var nog 10bebisar i vår grupp som heter Ankan hihi å så alla föräldrar oxå.. Full bassäng!
Lite besvärligt var det dock i omklädningsrummet, duscha, byta å allt det där med en liten i famnen... Men underbart kul att gå på babysim å nästa söndag är det dags igen :)


Jan. 12, 2013

Vart tar tiden vägen?! Tänkte att jag skulle köra ett bildregn från veckan men det funkar inte å lägga upp så många bilder åt gången här!gaahh! Så jag får väll skriva något istället då!
Problem som uppstått... Hmm...
Jamie mat vägrar ur flaska sen en tid tillbaka han vill ha mig! Smickrade men klart lite jobbigt då jag har jobb och som senare idag när jag ska på möhippa. Det är inte kul att behöva springa å mata var 3dj timma :/ men han är klart bara 3mån å då får man lov att vilja ha sin mamma hela tiden :) ska öva nu som bara den för den 2 ska vi på bröllop å ska lämna honom över natten för första gången å då måste det funka!

Annars då?! Jo i måndags var vi på BVC jamie väger 6,1kg å är 63cm lång :) jag vill sååå gärna börja gymma! Är helt slut i armarna när jag bär honom.. Jag vet jag är klen.. Just därför jag vill gymma! tyvärr vill inte ställena i Halmstad att man tar med sig bebisar å de med barn passning var har för liten för :(. Jaja vilka bekymmer jag har va?! Haha
Var ute på promenix å snackade skit med bästaste Carro i veckan å nu funderar jag lite på om jag ska testa gymmet hon går på. De har öppet hela tiden å då behöver jag ju inte ha med Jamie men frågan är om jag kommer gymma sena kvällar ändå men tidiga mornar det är min grej :)

I tisdags var Elina å Kevin över å lekte. De är medvetna om varandra å de ska bli så kul när det verkligen LEKER ihop :) vi gick även å fotade Jamie på Göte karlssons foto. Ni vet för de där bebis bilderna man ser i tidningen. Så nu får ni hålla utkik i Hallandsposten för han kan komma med vilken dag som nu :)

Min mormor var hemma å bjöd på lunch i onsdags mycket, trevligt hon e så förtjust i Jamie å sitter å snicksnackar med han hela tiden :) dock förstod jag på henne att hon inte är så förtjust i min hårfärg. Tyvärr kan inte tillfredsställa andra men jag gillar att variera mig å tur är väll de. Så snart en dag kanske jag är blond igen ;) eller vem vet kanske hamnat i någon identitetskris å färgar det grönt å piercar bröstvårtan hehe eller aaa det sista har jag redan gjort så hmm blir bara gröna håret då haha

Träffade även min vapendragare Sara i torsdags! Vi hade choklad frossa ihop! Så underbart gott! Man behöver sådan dagar hehe man går in på Ica å köper ALLT man är sugen på å tycker är gott å bara njuter! :) dock resulterade det i att vi låg typ halvdöda på soffan av allt vi ätit men allt socker gjorde att våra trutar gick i ett! Haha supermysigt :)

Igår å idag är det jobb på schemat. sitter på jobbet nu å har en stund över så då blir det en kopp te å blogga :) senare blir det möhippa för Carro hihi ska bli skoj! :)
å i morgon blir det babysim! Sötnosen, lille man å jag ska gå ihop, Mysigt det ska bli. Får ta en uppdatering om möhippa å simmet på söndag;)


Sååå skönt!

Var på barnmottagningen idag med Jamie. Vi fick en remiss dit då de på bvc var oroliga pga att han inte ville lyfta nacken som sina jämnåriga... Men när de kollade honom idag så sa hon att han var superduktig och till och med lite före sina jämnåriga! Oj då sa jag å här har jag gått å varit orolig i 3veckor för ingenting. Men skönt att min plutt e som han ska :)


Jamies dop idag :)

Min sons dop dag idag!
Jamie Daniel William heter han :)
Dagen var mysig, rolig präst å en kantor som inte kunde sjunga haha, god mat å tårta, många fina presenter å massa härliga människor som delade denna dag med oss :)


RSS 2.0