Glad Påsk :)

Glad Påsk kära bloggläsare. Hoppas ni har en riktigt mysig påskafton :) Vi är hos mina föräldrar å firar idag, har ätit massa god mat å underbara efterrätter! :)


Mar. 29, 2013

Dagen började inte så bra men blev desto bättre sen :) vi var bjudna hem till Sara och Filip på en påskfika :) riktigt mysigt :) sen har jag å söt promenerat lite med Jamie å jag var å handlade godis för kvällen hehe å hör här då, tänkte jag skulle plocka liiiite extra bara för ikväll hmm slutade på en påse på 1,1kg Haha hur lyckas jag! Det värsta är att kvällen bara börjat å påsen är halvtom :/ men påsken förknippar jag med godis å jag älskar choklad så why not ;) Åå förresten fick en härlig bukett rosor innan, tack Sötnosen! :)


Lås dörrarna!!

Kl 5 imorse... Hör vi hur någon öppnar ytterdörren (jag trodde det var sötnosen å han trodde det var jag för jag var inne hos Jamie just då). Men personen brötade för mycket för att vara någon av oss å jag känner en stinkande spritdoft! Då förstår jag att vi har en främmande människa i lägenheten! Blir livrädd men hör plötsligt Söt säga vem är du och vad gör du här?! En man i 30-35 årsåldern står då å pissar i vår dusch?? Jag lägger ner Jamie å rusar ut till söt.. Tänkte att de kan ju vara fler i lägenheten. Människan hävdar då att han kommit rätt å vill först inte gå! (hur fan tänker man då??) tillsist får sötnosen ut honom å vi tittar på varandra med rädsla å ba va fan hände?! Tänk om jag inte varit hos Jamie då! Tänk om fyllehunden varit våldsam å gått in i Jamies rum först! Usch så hemskt!! Vi kommer aldrig glömma låsa igen någonsin! Tack å lov hände ju ingen förutom att vi ska sanera vårt nerpissade badrum! Usch å fy vilken början på dagen! Som ni säkert förstår somnar man inte om efter det här! :(


Våffeldagen :)

Våffeldagen var ju idag ju hihi så ikväll har jag å sötnosen ätit våfflor :) fick låna järnet av mammi å det doftar ju så ljuvligt med nygräddade våfflor :)


Sömn?!

Jag sover mellan 2,5 - 6h per natt.. Jag går upp 4-10 gr varje natt har gjort det sen lille man föddes. Vissa nätter känns tyngre spec. om det har varit många av den sorten på raken. Under graviditeten vaknade jag oxå 1-3gr per natt för att jag mådde illa eller blev akut kissinödig eller för att jamie spelade fotboll i magen haha hade varit skönt att få sova en hel natt igen, bara en gång å väldigt snart :) har varit uppe en timma med Jamie nu men vaknade faktiskt av att jag hörde honom skratta från sitt rum haha men skrattet övergick till att han pratade å sedan skrik efter mat såklart :) men lite gulligt ändå att vakna av att han ligger å skrattar lyckligt :) Gud vad jag älskar honom! <3


Mar. 24, 2013

Underbart väder det varit i helgen! Blev tom premiär för årets första utomhus glass haha
I helgen har vi fixat lite i Jamies rum, det har blivit så fint nu :) vi köpte ett skötbord med byrå igår (har tidigare använt ett gammalt skrivbord) å sen har vi även köpt en annan byrå på Ikea för nån vecka sen. Rummet går i vitt å grönt å jag tycker där känns mysigt å jordnära på något sätt :) det är kul att han har sitt eget rum och sover själv tror faktiskt det är nyttigt! Men ka n inte låta bli att tycka att det skulle vara mysigt att ha honom i vår säng nån gång ibland (finns ju dem som sover med barnen oxå) men mysigt eller inte så vågar jag allvarligt inte det.. Det ska öka spädbarnsdödligheten å jag är så rädd att något ska hända min älskling så han får vänta med att sova med oss tills han blivit större isåfall :) mysigt å ligga å gossa en söndagmorgon i sängen å se Kalle anka medans pappa (host host vet att du läser detta sötnos) fixar frukost på sängen till oss ;)
Vi var även på loppis igår igen å köpte bl.a. en säkerhetsgrind nu när Jamie börjat få span på allt i lägenheten ;) hehe ska barnsäkras här hemma nu allt eftersom... han sparkar sig framåt i sin gåstol å är en riktig liten cooling!
Förresten babysimgruppen vi bytte till idag var helt ok. Massa söta bebisar ju ;) Jamie dök en massa å passade på att flörta lite med en av simlärararna hehe


Mar. 22, 2013

Idag har vi varit på babymassagen, supermysigt! Sen har vi gjort påskskinka här hemma (jag vet att det är lite tidigt men den hinns ätas upp å göras ny innan det är dags haha).


Ni som gillar fika ;p

Spana in den här godsaken! Min fika när jag träffade Sara igår :) maräng å choklad är så gott! Dock förstår jag inte vad grädden ska där å göra hmm.. På med en tryffel å chokladsås så blir den fulländad ;p


Mar. 21, 2013

Idag besökte jag å Jamie Solrosens öppnaförskola! Där var vi även med på ett "pass" med babyrytmik. Lille man blev kallad tösen å jag fick även frågan vad heter hon? (är inte första gången detta händer) Haha inte trodde jag att min lilla prinsessa förlåt menar prins ;) såg ut som en flicka hihi men de säger ju att de snyggaste tjejerna är män egentligen så go Jamie! Hehe :)
I eftermiddags var jag å Jamie ute på promenix med Carro! Lika trevligt som alltid men idag så överraskade hon mig med ett påskägg fyllt med god choklad! så nu sitter jag å myser med mitt ägg å bloggar hihi Lycka :)


Veckan

I veckan har Jamie ett fullspäckat schema! De gäller att börja i tid eller vad säger ni ;) igår var han på babymassage det var gång nr 3 nu på kursen vi går på, dit ska vi även på fredag igen :) han verkar tycka det är kul men tror egentligen han tycker det roliga är att träffa bebisarna å inte massagen hehe babysim blir det på söndag som vanligt! Fast denna gången ska vi testa en tidigare grupp just för lillemans sov tider. Får se vad vi gillar den annars byter vi tebax :) Sen i veckan blir det även besök på öppnaförskola, babyrytmik, vaccination och barnloppis inbokat för lilleman. Lite fikastunder med goa vänner å en tripp till Kungsbacka så blir det en väldigt fullspäckad men mycket trevlig vecka :)
slänger upp en bild på Jamie i sin coola motorcykel gåstol hehe super häftig tycker jag! :)


Söndagen

Jamie fick puss av söta Pandora i söndags under en mysig fika i vårsolen med underbara vänner :) sen var det babysim för hela slanten! Jamie är nog den bebis som älskar det mest där å han riktigt tjuter av skratt så kul han tycker att det är :)


Mar. 17, 2013

Har blivit såå dålig på att blogga här.. Men har ju min andra dagboksblogg där jag skriver å instagram så glömmer helt enkelt bort men ser att jag ändå har många trogna läsare så jag får se till å blogga här med ibland kanske ;) Idag har varit en riktigt mysig dag med promenad i den härliga solen med Jamie å Sötnosen. Vi var även på två barnloppisar en på Frennarp och en på Martin Luther där hittade vi en massa kul :) var även inne på skånskan å köpte praliner till gottegrisen dvs moi! Dyrt som f** men lyxigt å gott å det e ju faktiskt lördag hehe
Sen gick vi ut å åt 6-rätters på New Shanghai! Blev propp mätta men så gott det var! :) nu har jag laddat upp med en rejäl chokladgodispåse å ska se ett avsnitt av House :)


RSS 2.0