Viken!

Impulsivt hoppade jag på tåget å åkte från regniga Halmstad. Åkte till snälla svärmor i soliga viken å nu har vi nyss landat hemma efter en lunch i hamnen. Makrill i vitlöksbröd, Gud vad gott de var!


Gravidfotografering idag =)

Jag & sötnosen var på Studio strand tidigare idag på gravidfotografering! Så kul att få fina bilder på bulan =)
Dessa bilder är dock inte tagna av fotografen utan det är sötnosen som är framme med mobilen, därav kvaliteten ;) De "riktiga" bilderna dröjer några veckor =)
 
 

Det är olagligt att använda eller framkalla bilderna för publika eller privat bruk, vid publicering på internet ska alltid upphovsmannen tillfrågas. Bilderna får inte ändras eller reproduceras i publika sammanhang utan upphovsmannens tillåtelse. Detta gäller alla bilder jag har på bloggen.

Helgen som var!

 

Var hur mysigt som helst på bröllopsfesten i lördags! Så mycket kärlek i rummet! Cicci sjöng även för ( oss ) Mattias å det var så fint att jag blev tårögd! Cicci var helt klart den vackraste brud jag sett å kärleken mellan dem fångade verkligen alla! Stort Grattis till er å tack för vi fick vara med å fira denna glädje å dag med er! :)

Söndagen började med att åka till Gekås ;) köpte det vi tidigare glömt till bebisen :) har säkert glömt ytterligare 1000 grejer känns det som ;) på efter middagen var Esma här å vi satt lite med uppsatsen ;) kommer sakna dig när du flyttar till Boden!

 


Middag på Tallhöjden med Älsklingen

Vi beslöt att mellanlanda här innan bröllopsefterfesten vi ska på sen. Så nu avnjuter vi en riktigt god middag i supermysig miljö! Kanonställe :) så här ser min förrätt ut ;)


Det vackra brudparet!

Cecilia & Mattias gifte sig på Halmstad teater. Var en vacker ceremoni!


Bröllop idag!

Så här ser jag ut idag :)


Brasserie collioure

Ätit gott med Sötnosen på Brasserie collioure. God efterrätt! Jag tog vitchokladmousse med en hallonkompott och chokladcanache. Söt tog jordgubbar med grädde å glass, klassiskt! =)

Solar..

Nu är vi på stranden en vända.. Nästan för varmt! Var på västergök å lunchade innan. Winersnitzel! :)

 


Körsbärs mys!

Sitter i trädgården å käkar körsbär! Mysigt :)


Helsingör i lördags

Tänkte jag slänger upp några bilder från när vi var i Helsingör i lördags. Sötnosen fick testa smörrebröd för första gången å det gick bra ihop med nån öl :) förresten ser ni vår bordsgranne på sista bilden! Hång är han å sitter på bordet gör han med! ;)


Bebis grejer

Igår fick jag å sötnosen åka å köpa nytt babyskydd till bilen. Vi har köpt ett som vi verkligen ville ha en be safe men vi var dumma nog å tänkte inte på att den inte skulle passa i vår bil... Som tur är testade vi i förgår å det gick inte.. Dumma Volvo 850.. Så är det nån som vill ha ett riktigt bra babyskydd, det bästa tom så är det bara att höra av sig! Nu köpte vi ett från acta grako istället det är bra men inte lika bra... Men det var lättare att köpa ny bilbarnstol än ny bil ;) Det känns väldigt spännande nu när det börjar närma sig. Bara 7 veckor kvar till beräknat å tiden går snabbt, väldigt snabbt! Man märker att det börjar närma sig oxå för jag är typ trött hela tiden å sover konstant hehe orkar inte göra så mycket som innan så sötnosen gör det mesta.. Inte konstigt ifs nu när man bär på all extra vikt å 50% mer blod i kroppen, de ni ;) Ni ska bara veta hur det är nu när han är sjuk hemma! Då e vi två som ska tas om hand av varandra haha inget blir gjort :) Längtar super mycket efter att få träffa min lilla bebis! Å så spännande, kan knappt fatta det :) Var förresten på mvc i måndags igen å har ännu lägre Hb värde å ännu lägre blodtryck än sist... Men finns inte så mycket att göra tyvärr mer än att hålla koll å sjunker järnvärdet ytterligare kan den bli tal om injektioner, läskigt!! Men det förklarar tröttheten ännu mer iallafall och varför världen snurrar, jag menar svimfall, som jag får varje dag.. Inte bara en dans på rosor att vara gravid ibland :)


Hotell frukost

Nu har jag å sötnosen precis landat på stranden. Vi har varit å ätit lyxfrukost på Grand hotell innan, sååå gott! Å man behöver verkligen energin om man ska orka å ligga på stranden i denna hetta :) förresten igår gjorde sötnosen en upptäckt på min mage!! Jag ser ju inte undersidan av den för den är så stor och ja jag har missat detta helt enkelt.. Om det inte poppat upp över natten ;) jag har fått det där gravidstrecket! Hehe har hört att nästan alla får det och att det försvinner igen men ändå.. känns litekonstigt med ett lodrätt streck på nerdre delen av magen men det hör väl till hehe nu ska jag vila frukost hoppas ni har det gött idag :)


...

Family isn't always blood. It's the people in your life who want you in theirs; the ones who accept you for who you are. The ones who would do anything to see you smile & who love you no matter what.
 

Härligt väder :)

Sitter å njuter i solen å läser cuppsats ;) haft lite picknick med Söt oxå! Sommar äntligen :)


Trakasserierna fortsätter

Lunchade med min mor å det visade sig att hon märkt att jag börjat blogga igen, typiskt!! Självklart och som vanligt hade hon negativa åsikter om det jag skriver! Det gällde allt! Till och med om att jag skrivit att jag hade två tv. Vem fan bryr sig! Sen fick jag reda på att min bror och hans nuvarande flickvän fortfarande går in på bloggen å sedan springer till min mor å far å skvallrar! Jag stängde bloggen i en månad pga dem å nu är de på mig igen! Så om inte någon kan hjälpa mig att få dem att sluta eller har något tips hur jag ska göra blir detta nog tyvärr det sista ni hör från mig! Ska tillägga att ja Matilda Karlsson heter hon som förföljer mig och sist jag såg henne försökte hon knuffa omkull mig! Jag vill kunna fortsätta leva mitt liv å blogga om det är det jag vill men tyvärr måste jag nog bli helt anonym pga att trakasserna inte slutar.


Mot Halmstad

Nu ska vi bara tanka sen bär det av hemåt igen med lilla familjen :)


Sol i viken

Här är underbart väder och vi har varit å promenerat längs havet :) kom även nyss hem från en fika hemma hos Kerstin å Jan :)


Shoppat

Blev mycket shopping idag när vi var i Helsingör :) jag kommer hem med gravid shorts och piratbyxor såå skönt! Blev även en ny väska, häftiga strumpbyxor, en super cool kjol å två halsband :) jag är super nöjd, här är ett av dagens inköp ;)


Lördagkväll i Höganäs

Jag å söta mannen min hamnade på en mongolisk/kinesisk resturang i Höganäs i kväll. Mysigt och gott! Nu är iallafall jag helt slut! Vi har haft en heldag i Helsingör idag, supermysigt :)


Busfröna

De hoppade upp å satte sig på vitrinskåpen! Högt är det med! Busiga ungar jag har :)


Nu är vi i Viken :)

Vi är hos Sötnosens mamma :) hon har bjudit på massa gott, grillat å jordgubbar bl.a. :) katterna har fått följa med å de har varit ute i koppel i trädgården, det gillade de super mycket :)


Söt ring :)

Fick denna ring igår av sötnosen. Jag tycker den är söt! :)


Mumsi

Fick polkagris av Rosis igår! Smaskigt :) skulle behövt någon som höll dem framför mig som en morot för att komma upp ur sägen.. Gav mig själv sovmorgon idag men är fortfarande trött?? Gud vilken skillnad det blir i tempo å mängden sömn nu när jag är gravid. Orkar inte alls lika mycket som innan... Nee nu måste jag upp tänkte hinna med mycket idag innan mannen kommer hem å vi ska iväg :)


Sista träffen idag

Var på föräldrargruppen idag, helt ok.. Pratade lite om uppfostran å så och det fanns många med åsikter om jag säger så ;) vi har pratat så mycket sånt redan men det är alltid kul å höra hur andra tänker :) Jag börjar dock känna mig lite krasslig ... Inget kul alls.. Fick bli en snabb vända på Bulls för att få energi! Skönt å slippa laga mat oxå ;) nu ligger jag i sängen å blir ompysslad av mannen! Blir serverad både glass å popcorn mums :) känns som bebisen hittat en kniv i magen å drar den mot insidan av revbenen.. Känns läskigt å ont?!


Jaaaa!

Jag fick tag i muffinsen! :) hehe Lycklig tjeja =)


Ösregn och extrem sug går inte ihop!

Jag vill verkligen ha denna muffins! Drömde till och med att jag åt en i natt! Å den var sådär perfekt med mycket smuldeg på å vaniljkräm i!
Elina kommer snart hit å jag hade tänkt bege mig till Fribergs innan å köpa hem dessa muffins till oss men i det här ösregnet så ger jag mig inte ut på cykel! Hmmm tungt... Ska det verkligen behöva bli så att jag ska gå ytterligare en dag utan muffinsen... Varför har inte fik hemkörning?!
 

Lite allmänt om mig!

Namn: Linda
Födelsedag: 22 september
Födelsestad: Halmstad
Längd: 168 cm
Hårfärg: Blond just nu ;)
Ögonfärg: Blååå
Höger/vänsterhänt: Höger
BMI: Nu när jag är gravid... tänker inte ens försöka räkna ;)                                                                  Körkort: Än så länge är det A BE CE som står på kortet... buss kommer längre fram..


Just nu...
Var befinner du dig? Soffläge
Hur är ditt humör? Mycket glad =)
Vad är du sugen på? Fribergs blåbär/vanilj muffins! Ge mig!
Vad lyssnar du på? Sötnosen som pratar i telefon..
Vad tänker du på? När Fribergs öppnar på mornarna haha


Senaste...
Personen du såg?
Sötnosen
Personen du kysste? Sötnosen
Telefonsamtalet? Med Sara <3
Köp? Bebiskläder!
Plats du besökte? Glasscafét!
Tv-program du tittade på? oj nått matlagningsprogram tror jag, ser sällan på tv..
Filmen du såg? Soul surfer. riktigt bra faktiskt!
Mat du åt? Kycklingsallad från sperlings :P
Dusch? Imorse
Fyllan? Nyår hehe
Semestern? Karibien i februari då Sötnosen å jag gifte oss =)
Boken du läste? Innan all studentlitteratur?? ingen aning... =/
Gången du grät? Går kväll..
Gången du skrattade? Nyss.. Sötnosen dummade sig hihi                                                                            Bästa kompisen? My partner for life!

Första...
Minnet?
Tror det var när lille bror föddes.. var 2 ½ år då..
Skola du gick på? Furulundskolan :P
Pussen? Ehhh.. första pojkvännen.. jag var sju..:S
Jobbet? Charkarbetare på Pärsons
Husdjuret? Sotis, en mycket fin katt <3
Fyllan? Hmm nån gång i högstadiet..

Favorit...                                                                                                                                            
Färg: Svart
Djur: Katt
Tv-program: ehhh... när det väl är tv så blir det Hem till gården & halv 8 hos mig hehe
Månad: sommartid om det är varmt!
Veckodag: Lördagar
Tid på dagen: morgonen vid 7
Mat: Alldeles för mycket typ... men kyckligsallader, fribergsmuffins, riccardoglass och choklad är favvo!
Smycke: Mitt konfirmations halsband med guldkors...
Skor: Älskar high heels! Annars bekvämt som joggingskor eller ballerina

Antal...                                                                                                                                                          Tv-apparater i ditt hus? 2
Platser du bott? 4
Ben du brutit? Nopp inte ännu
Skor du äger? Alldeles för många...
Hål i öronen? 7st                                                                                                                          Tatueringar? 2st
Fallskärmshopp? 4gr faktiskt =P


Saknar honom

vart jag än är om jag inte är med honom!
Min fina man! Å snart ska vi ha en knodd med hihi tänk så kul! =)
Förutom en promenad med C idag så har jag inte gjort många knop hihi allt går lite långsammare nu när man rullar fram ;) Ååå vad jag längtar till Söt kommer hem så vi kan hitta på kuligheter ihop! =)
 

Glass i fint väder

Jag å söt åkte ner till Mellbystrand sen blev det glass i stora lass ;) förresten det gick bra i lördags på förlossningen! När läkaren kom så fick vi prata lite med henne om det som de först hade kollat sen gjorde hon även ett ultraljud. Det visade sig att vår lilla bebis bara lagt sig med fötterna mot min rygg och att det är därför jag inte har känt lika kraftiga sparkar phuuu så skönt det kändes! Alla de värsta scenariona hade spelats upp i huvudet innan! Nojig som jag e! Men tack å lov, bebis mår perfekt! ;)


Bröllop igår.

Igår gifte sig min kusin Malin & hennes björn.
Kort å gott om bröllopet blir god mat, fina tal spec brudens fars, uppklädda människor, musik & vacker brud.
 
 
En parantes är väll att jag blev kallad tjockis ett antal ggr och fick höra gud vad STOR du är... finns ju mycket annat man kan säga till mig kanske än just de sårande orden...försår inte varför folk tror det är kul/man ska ha överseende att männsikor säger vad som helst om hur man ser ut och kommer fram å klämmer på än bara för att man är gravid! Jag tycker det är obehagligt och jag blir ledsen... och höll på att glömma..ett försök till fällning på stenplattor av min svägerska = livsfarligt när jag är gravid... hon gick förbi och knuffade mig medvetet, tur är återfick jag balansen innan jag han hamna i backen!...förstår inte hur hon tänker när hon gör så! .....men annars en trevlig kväll =)
 
 
 
 

Förlossning

Sitter å väntar uppe på förlossningen, ska få prata med doktorn snart.. Har lyssnat på hjärtljud å något annat som jag inte minns vad det heter.. Lilla bebisen har varit ovanligt lugn i två dagar nu så vi har blivit oroliga.. Bäst att kolla upp å få klarhet än att gå å vara orolig.. Få se om vi hinner i tid till bröllopet kan bli lite stressigt.. Hoppas allt är bra med bebis! <3


After work på fox & anchor :)

Blev tapas, så gott! ;)


Guinness fyller 5 år idag!

Min lilla kille börjar bli stor :) blev sång å gotte mat i morse så han vart hel nöjd ;) men när han skulle ställa upp på bild ville han inte riktigt..


Blir plugg i höst! :)

Kom in på förstahands valet i höst! Inte alls förvånad men kul ändå! Så nu blir det både plugg å bebis ;) om man orkar det vill säga :)


Härliga torsdag!

Dagen började med att Rosis kom hit på fika, hon hade köpt med sig mina favvo muffins från Fribergs så självklart vart jag överlycklig :) Har även varit på föräldrargruppen idag igen, vi tittade på en förlossningsfilm bl.a. Helt ok faktiskt och betydligt bättre än de läskiga filmer jag å sötnosen sett på youtube. Jag bölar varje gång! Både för att jag tycker att det är världens finaste grej men oxå för att jag tänker att jag oxå ska ha så där förbaskat ont en dag snart! Rädsla kan vi nog kalla det :) Blev även en shoppingrunda på stan idag följt av en fika på broktorpsgården :) köpte en söt liten body som ska med i förlossningsväskan ;) och ett par nya solbrillor till söt! Vi var även inom å bokade tid för gravidfotografering, så nu hoppas vi det inte säger plopp innan den är gjord :)


Stressade lite igår

Igår var en riktigt fullspäckad dag! Tror inte jag inte hade något att göra mer än 5 min i sträck under dagen =)
Dagen började med en långpromenad med "C" sen åkte jag till djuraffären för att köpa ytterligare lite medel som ska hjälpa där Lillan uträttat sina behov =/....Efter det lämnade jag in cyklar på verkstan för reparation och efter det åkte jag ut till Sara å Philip för en välbehövlig lunch å fika =)
Philip är så söt och ska alltid dela med sig av sin mat när han äter och saken är den att han älskar smör! Igår drog han bort smöret med fingrarna från mackan å sträckte dem mot mig å tittade med stora ögon! Han ville dela med sig av något som han tycker är super gott, så sött! Mmm svårt att säga nej till de ögonen men de fick bli nej tack ändå haha =)
 
På eftermiddagen när sötnosen kom hem blev det en "utflycksvända" förbi Trönninge, Laholm och slutligen Hemmeslöv oj det var en lång dag...
 
Idag är det något tjohejsan med föräldragruppen på eftermiddagen innan dess ska jag träffa mormor som ska få hjälpa mig att sy till någon klänning.. =) Måste oxå bort å hämta cyklen på verkstaden så vi får hoppas att det inte regnar idag =)
 

Mumsigt

Blev en vända till Grand ikväll! Jag var så sugen något gott!

Elias dopdag!

Igår var det dop för söta lilla Elias! Det var jätte fint & Elias var jätte söt!
Efter dopet i kyrkan var det fika & lunch hemma hos Andreas & Emma!
Super gott och mysigt var det med släkt och vänner! Blev även en spännande
paket öppning för lille Elias. Satt ute i deras härliga trädgård gud vad man längtar till
den dag vi har ett eget hus =) Så sköönt!
 
Efter Dopet åkte jag med Esma till Östra stranden för lite plugg i kalas vädret! Gott! ;)

Kattkiss!!

Lilla Avilys demonstrerar igen! Nu har hon kissat i bilbarnstolen!!
Blir sååå trött på det! Imorgon efter dopet ska jag och sötnosen köra raka vägen till Grizzly å köpa hem detta!
Det blir dyrt å ha katt ibland!
Dessa ska av ge lugnande feromener för stressade katter å gör dem harmoniska. Har funkat innan hoppas det gör det igen! Önska oss lycka till annars blir det kattblöja på henne.. finns det förresten!? =)
 

Lördag

Började dagen med scones frukost sen åkte jag å Söt ut till Tylösand å kollade läget..
Vi körde inom ett självplock ställe med jordgubbar som låg mellan ringenäs å gullbrandstorp typ..
Blev en massa gubbar, gott! Kylskåpet laddat nu =)
 
En promenad på gallberget på det och sedan sex små rätter på New shanghai så blev oxå denna dag toppen ;)
Nu är det soffhäng och godis som gäller! ;)

Fredag!

Nyss hemkommen efter en lunch med Rosis på Västergök!
De hade en fisk å skalddjursoppa med aioli och vitlöksbröd som jag åt, mycket gott!
Efter det åkte jag en vända till Eurostop å kollade på lite kläder till bebisen å sötnosen =)
Ja till mig e det ju inte kul längre... men snaaart efter plopp så! =)
 
 
 

Bebis

Igår var det första gången på föräldragruppen! Jag vet inte vad jag ska tycka!
Det var kul att träffa andra som ska ha barn i samma veva och det kändes skönt
att ha med Sötnosen så vi fick tiden tillsammans att tänka och prata om förlossningen men
så mycket mer var det nog inte. Bli nog bättre nästa gång, alltid lite stelt innan alla lärt känna
varandra. Haha jo på tal om lära känna varandra skulle alla välja en bild, som fanns där, som
sa något om en själv. Det skulle man sedan berätta när vi presenterade oss för varandra... hmm..
föräldragrupp.. jaahaa....kändes bara sååå skumt haha
Innan föräldragruppen lunchade jag och Söt på Skånskan!
 
En annan rolig händelse igår var att min lilla Prinssessa fyllde 3år!!
Tiden går så snabbt! Min söta lilla flicka Avilys!
 
På kvällen var Elina & Halil här på middag! Vi hade super kul! Blev mycket bebis prat oxå men det
är inte så konstig de är beräknade att få sin bebis bara 3dagar innan oss! Så häftigt! och nej vi hade inte planerat
det om ni tror det ;)
 
Var ute på en morgonpromenad innan å tänkta att solen kommer nog snart.. plockade till och med fram bikinin... men nu när jag tittar ut så ösregnar det! Hmm Hade velat åka på solsemester! Synd att man inte ska/får flyga när man är höggravid!

Första gången idag!

Går dagen bestod av balkonghäng men "hann" även träffa C för en promenad och på efter middagen gick jag och Nicole å fikade på Nyhems café =)
 
Idag ska jag gå på föräldragruppen för första gången, spännande!
Å i kväll kommer Elina och Halil över på middag, ska bli kul!

Glass sås hihi

Såg dessa när jag var å handlade, såg så gott ut hihi
Men jag vet inte om jag vågar testa, är sugen på hallon & choklad eller blåbär =)
Nån som vet om de är goda?
 

Järnrik kost

Bebisen dricker allt mitt järn verkar det som... hjälper inte ens med 2 järntabletter om dagen!?
I och med att jag har järnbrist försöker jag äta en mer järnrikkost! Så spenat har köpts hem..(är inte så förtjust i stora mängder om den inte är färsk)
Idag träffade jag "C" och hon gav mig ett tips idag när vi var ute å gick om en spenat soppa hon hade gjort så den blir att testa! Annars blir det jordgubbar, broccoli, kött och detta paltbröd jag äter för att få i mig extra mycket järn. Nu är det säkert många av er som skruvar på sig när de hör palt bröd.. hehe ..japp gjort på blod och mjöl =) låter ju vidrigt men det är faktiskt helt ok! men inte så mycket mer än ok hehe
Är det någon som har några andra tips på järnrikmat eller recept som är gott??
 

Är så stolt över min bula =)


Östra stranden!

När Sötnosen kom hem från jobbet åkte vi ner till stranden en en stund!
Gottade i oss varsin glass och sen blev det lite "vanlig" fika på det men efter att bara typ legat där i 30 min
gick solen i moln! taskigt läge ... å jag frös självklart... som vanligt ;) så vi fick åka hem!
Nu har jag i allafall gjort supergod kyckling wok vi ska ha till kvällsmat å sen blir den nog ett avsnitt av
An idiot abroad. Ruskigt rolig tycker jag ;P
 
Caramel macadamia från sia måste ni testa! Den befinner sig under all mjukglass och chokladsås ;)
Men den var såå god! =)
Kolla in mina lår haha svensk kassler sjukt snyggt! =P
 

Fika på stan

Idag blev det fika i stan med Sara, Lasslo och Philip. Det är kul att träffa folk när man går hemma..
Jag blir så lätt uttråkad annars.. men det är inte heller lätt att hitta på saker när man får ont av det mesta...
 
Igår var Sötnosens mamma här på fika och lyckades äntligen känna sparkar =)
Själv har jag känt det i ca 15 veckor nu men var enda gång hon ska känna ska han sova hehe men så igår äntligen hehe å så glad hon blev =)
 

Gravid?!

Haha man kan inte ens se bulan...  aaa vad man har och inte har på sig kan verkligen göra skillnad!
Vem anar en höggravid kvinna på detta kortet liksom!?!
 
 

Helgen i Göteborg!

Jag & Sötnosen har haft en toppen helg i Göteborg.
Vi åkte upp i fredags å hälsade på Jonas & Anna, käkade pizza å drack öl snackade skit å spelade spel mycket trevligt!  hmm ja jag drack ju inte öl givetvis men allt annat kunde jag vara med på ;)
På lördagen blev det en promenad i det härliga vädret och sen åkte vi in till stan å mötte upp Sebbe, Ellis, Jonas, Anna och Jimmie för häng i en park. Senare drog vi vidare till en uteservering för lite mat och kvällen avslutades på en terass på en pub av något slag =) Härlig dag helt enkelt!
På söndagen bar det hemmåt relativt tidigt för jag ville inom Gekås igen ;) ni vet babysaker hehe
Men vi hade sån tidspress att vi rusade runt på bara 30 min!! De ni! Vem hinner egentligen gå på gekås i bara 30min... det gäller att vara effektiv då ;)
 
Sen var jag även på Östra stranden med Esma, vi hade lite att ta igen eftersom det var så längesedan vi sågs =)
 

RSS 2.0