Lunch mys :)

Ja idag kom Sara hit på fika/lunch :)



Kul och inte så kul

Min mormor kom hit idag å lunchade med mig :) jag har världens mysigaste mormor ska jag säga! Å tuff är hon med har alla körkort man kan ha, hon gör så himla mycket skoj å äventyrliga saker jag diggar henne å ska absolut apa efter! Det ska jag :)
 Jo idag var jag hos tandläkaren med Jamie igen oxå.. Allt såg bra ut med alla hans tänder så phuuu nu pustar jag ut! Vi var ju hos tandläkaren för 1års kontroll förra veckan så det kändes lite dumt att komma dit såhär veckan efter men jag var tvungen att kolla hans tänder efter det rejäla fallet på stenplattorna igår :( 


Känner mig hemsk!

Jag somnade idag när Jamie sov eftermiddag å sov i en och en halv timma! Detta har inte hänt förr, skulle bara vila ögonen lite å vaknade av att Jamie tjoade att han var vaken! Skönt var det iallafall :)
Sen samlade vi ihop oss lite granna eller jag gjorde det var lite smått förvirrade av att jag sovit ;) begav oss hem till min mamma för att fika lite å då hände det! Det där som får en att känns sig som världens sämsta mamma utan nån koll! Jag ska berätta vad som hände. Vi kom hem till min mamma som stod å klippte träden i trädgården å så kom lille bror hem. Jag tänkte då går jag in med Jamie förbereder tevattnet å visar bror hur mycket Jamie går nu( väldigt stadigt och går nästan hela tiden själv) kommer in å tar av Jamie jackan sätter ner honom på golvet å han springer efter katten. Jag tar av mig min jacka å ropar efter Jamie när jag hänger upp jackorna att gubben så snabb du e nu mamma hinner ju inte ens....aaaaaaaaaaaaaa gallskrik!!! Springer in i matsalsrummet å ser att ytterdörren är öppen på baksidan! Jamie har trillat ner för två sten trappor å slagit ansiktet i stenplattorna! Tar snabbt upp honom i famnen å ser hur det rinner massa blod från munnen! Kan säga att här var det väldigt svårt att hålla sig samlad å lugn men det e ju ett måste visste jag annars kan man ju omöjligt lugna den lille :( 
Jag som tyckte jag hade koll å bara skulle hänga upp jackorna! Stackars lille Jamie! Å jag kände mig så hemsk! Jamie var klart ledsen en stund men sen var det bättre men imorgon ska vi till tandläkaren för att kontrollera så att hans tänder fick stryk utöver det spruckna tandköttet å små såren vid näsan :( 
Hemskt var det! Usch å fy!

Sim

Idag var det babysim igen, alltid lika uppskattat :) Jamie fick dyka långdyk på Sötnosena rygg :)
Jag älskar att bada med Jamie å se glädjen han utstrålar när vi badar. Så fort vi parkerar utanför  badet börjar han göra sina exalterade ljud å kasta sig framåt å ögonen bara skiner så under bar han e. Hans glädje är min lycka :)

Nu är jag nyss hemkommen efter en mysig filmkväll med Hanna.Så nu är det nana kudden som gäller, god natt på er :)

Lördag

Åå så bra dag idag! :) vi promenerade in till stan i det härliga höstvädret å gick på matmarknaden på torget. Sen lunchade vi i stan å kollade lite i butikerna. Vi gjorde även en beställning av en present som vi ska överraska någon med ;) 
På eftermiddagen gick jag å Sötnosen på varsitt håll. Han fikade med en vän i stan och jag gick hem till Nickole å fikade :) man behöver ju ha lite egentid med ju ;) å nu gottar jag ner mig framför tvn å passar på att sappa mellan kanalerna bäst jag vill haha Sötnosen är på fest ikväll nämligen så då får jag passa på :) ska nog göra mig en kladdkaka bara för att liksom hihi jaja hoppas ni haft en härlig lördag, det har jag :)

Fredag

Lämnade Jamie lite längre idag på dagis  lite över två timmar. Gick hem å kände mig rastlös! Fanns liksom inget att fixa eller förbereda! Händer ju aldrig annars liksom.. Ringde mammi som skulle ut till Eurostop så jag bad om att hänga med! Vi gick runt å kikade lite här å var å sen följde hon med när jag skulle hämta Jamie på dagis :) 
På eftermiddagen så åkte jag å Jamie in till stan å mötte upp Sara å Philip. Vi gick i lite butiker å en vända på matmarknaden och avslutade med en mysig fika på Broktorpsgården. 
Ikväll ska vi beställa pizza å gotta ner oss framför tvn, perfekt ;)

8/10

Idag lämnade jag Jamie själv på förskolan för första gången. Dock bara 30min men det gick bra :) sen så lunchade vi med min mamma på Bulls å avslutade med en fika hos henne, mysigt :)
Förresten Jamie är helt såld på duplot på dagis, springer dit med en gång hehe fast han gillar mest de söta duplodjuren :)



7/10

Hade svärmor på besök över dagen vi var bl.a. å lunchade på Broktorpsgården .


Söndag

Igår blev det lunch med Sara på regnbågen. Perfekt avslut på en bra helg. Vi satt å snackade skit å tog det lugnt, båda var nämligen barnfria ;) 
På eftermiddagen hade vi babysim med Jamie i vanlig ordning. Var sim på rygg å torped dykning hehe låter nog coolare än vad de e :) 
Efter det fick vi skynda oss bort till Martin Luther kyrkan för det var dopfiskåtersamling. Liten ceremoni typ med sång och sen fik barnen hämta sina dopfiskar och så fick de varsin barnensbibel :) fika i församlingsgården blev det efteråt med alla barnen och deras föräldrar, mysigt :) Jamie var väldigt nöjd med dagen men dock väldigt trött! Har varit mycket nytt för honom nu den senaste veckan med inskolning, kalas och allt :) så sov gott gjorde han sen ;)









Lite fler bilder från idag :)







Kalas nr 3 idag :)

Idag träffade jag Sara. Vi shoppade lite på stan (gotte till fiskedammen på kalaset närmare bestämt) sen tog vi en fika pause på skånskan där jag även köpte tårta till kalaset i eftermiddags. Orkade nämligen inte baka själv å skånskan har ju så goda tårtor :)
Sen blev det kalas här hemma. Jamie fick massa fina paket å så sjöng vi å fuskade i fiskedammen hehe mysig dag å lillkilllen var helnöjd :)




Fredag!! :)

Var på förskolan idag igen, det kommer nog gå bra det här efter inskolningen för Jamie älskar att vara där :)
Efter förskolan så träffade jag å Jamie upp Carro å Pandora för en lång promenad, mysigt :)
På kvällen gick jag, Jamie och Sötnosen  till Fox and anchor för afterwork. Vi åt tapas å det var mumsfillibabba :)
Nu avslutar vi kvällen med stora gottepåsen från hemmakväll å ett avsnitt desperate housewives :)




Hårdag

Varit på förskolan idag igen å sen shoppat lite med Jamie. Sen åkte jag till frisören å kapade håret! Japp de gjorde jag! Ååå saknar mitt hår! Impulsivt men skönt för det behövdes dock saknar jag mitt långa hår... Nu blir det mössa på i några år tills det växt ut haha

Jamie :)

Jamies 1:a födelsedag! Behöver jag säga att känslorna den här dagen var helt överväldigande! Tankarna på hur snabbt det här första året har gått och allt underbart vi har fått vara med om och även tankarna på den dagen då han föddes. Jag har ofta genom åren tänkt vad som är meningen med livet? Å idag för ett år sedan fick jag känna min mening! När jag fick det lilla knytet på bröstet så kom så mycket kärlek in i mitt liv och jag kände att det är det här livet. Jamie ger mig så mycket glädje, varje dag är som ett nytt äventyr! 

Jamie är mitt lilla mirakel. Det största och bästa jag någonsin kunnat få. Han har alltid charmat alla redan från den dagen han föddes. Ibland har det varit svårt att förstå att jag verkligen är mamma och att han är min och att han alltid kommer vara en del av mig. Så fantastiskt mycket kärlek å så underbart att hålla honom i min famn. Att hålla i hans små fingrar eller i hans hand när han vill gå :)

Dagen firades med massa bus, jag är säker på att Jamie haft en toppen dag :)









1år!

Idag fyller min lille prins 1år! Blev paket öppning å sång i morse för honom å sen promenerade vi bort till förskolan för första inskolningsdagen :) Jamie älskade det! Nu väntas lite kalasfirade här hemma med några av Jamies kompisar bl.a. :)


RSS 2.0