Jul. 29, 2013

Nu är det måndag igen men vi hade en mycket rolig helg. Vi har badat på brottet, träffat svärmor, bakat kaka, haft lekdejter med Filip & Jamie å massa tjejsnack med Sara ;) , middag på Fox & Antchors, köpt ny matta och nytt köksbord, slipat köksbord och stolar, lunchat på Eurostop, packat för resan ;) shoppat kläder ja det och mycket mer så som ni förstår har det varit en härlig helgen! :)
Å nu väntar och längtar vi till torsdag för då går tåget upp till Boden! Där kommer vi träffa Esma! Längtar ihjäl mig! :)


Jul. 25, 2013

Igår hängde vi i Norrekattspark. Köpte favvofika från Fribergs å satte oss i parken å hade picknick å mumsade :) så härligt med sommar :) sen matade vi änderna, ungarna var inte alls rädda så de kom fram och åt ur min hand! Super gulligt tyckte jag :) Sen blev det en promenad på stan.. Vi hade tänkt äta middag på någon uteservering men det var fullt med fotbollshulliganer överallt så vi struntade i det, får bli ikväll istället.


Jul. 23, 2013

Igår var vi i Tylösand. Härligt väder, god mat och trevligt sällskap. Perfekt! :)


Jul. 22, 2013

Så härlig helg! Vi har varit på stranden, shoppat i stan, gått mysiga promenader, lunchat å ätit glass i den härliga solen :) de e en bra sommar det här ;)
I lördags var jag även ute å åt på YOSS med Sara. Efter det blev det en runda till B&B för några cider och avslutningsvis en drink på IDAS. Super kul! Var längesen jag var ute på stan med en tjejkompis nattetid.. Blir ju lite så när man har smått hemma men då uppskattar man oxå mer de tillfällena :)


Jul. 17, 2013

Idag har vi bara umgåtts lilla familjen. Haft en heldag ihop. Vi började dagen med en tur med vagnen sen så åkte vi till Gomidda och lunchade där :) efteråt blev det lite strosande i butikerna på flygstaden. Hittade några nya par skor till Jamie bl.a. så söta! Så smått å gulligt dessa bebisskor är! :) på eftermiddagen åkte vi in till stan för en fika på Broktorpsgården och sen strosade vi runt i butikerna och njöt av solen i stan. Jamie ville absolut inte sitta still i vagnen! Så han fick inviga ett par av sina nya pjuks å promenera själv på stan. Hur gulligt som helst! ;)


Trevlig helg :)

I fredag träffade vi svärmor på stan å i lördags gick vi ut å åt tapas på Zigges. Riktigt mysigt att sitta på uteserveringen och äta å dricka gott i den härliga solen :) på kvällen var jag själv med Jamie (Sötnosen var på fest) var skönt med lite egentid hehe dock blev det bara slappe för mig men det var skönt det med :) idag tog vi en promenad i stan och en fika på Roberts, mys :)
Hoppas det blir lika fint väder nästa vecka! Isåfall blir det brottet å uteservering nästa vecka med :)


Jul. 14, 2013

Dagens höjdpunkt ;)


Jul. 11, 2013

Gårdagen var riktigt härlig trots att vädret var lite sisådär .. Lilla familjen var å lunchade på Bulls, mycket gott å trevligt. Å på eftermiddagen åkte vi för att hälsa på min mormor och morfar som bjöd på fika. De var hundvakt åt mosters hund. En sån riktigt härlig å gossig valp. Pälsen känns som en nallebjörn :) Jamie fick massa pussar av honom :)


Jul. 11, 2013

Fikade på broktorpsgården häromdagen. Så himla mysigt ställe! Älskar att sitta ute å njuta av solen :)


Jul. 11, 2013

Jamie älskar att bada :) så brottet är ju perfekt då de har en liten barnbassäng han kan plaska i :) Men i september börjar jamie simskolan eller babysimmet igen :)


Jul. 06, 2013

Gårdagen var kalaskul ;) idag började vi dagen med frukostbuffen på Grand, så gott! Sen åkte vi å hämtade lille man hos min mamma. De hade gått bra så det känns ju skönt, tror att alla är nervösa första gången ens bebis ska sova bort :)


GT

Ikväll blev det middag på Grand, vi tog tapas :) mysig å gott! sen var vi på Gyllene tider konserten! Underbart kul :)Blev en runda på stan efter det å sen avslutade vi kvällen med lite fyllekäk ( McDonalds, glass kiosken och godisaffären) super lyckad kväll å nu ska vi hem å sova länge. Vi har nämligen barnvakt till Jamie över natten för första gången! ;)


Jul. 02, 2013

Har haft fullt upp och glömt bort att uppdatera här! Hänt så fasligt mycket de senaste månaderna och tyvärr inte bara positiva saker.. Men överlever väll de med..

Vi befinner oss mitt i sommaren och jag undrar om vi får någon riktig sommar i år?? Sola och bada på stranden har det inte blivit något ännu men vi har varit på brottet iallafall. (Men Jamie tycker det är liiite för kallt i vattnet där)

Ni kanske är lite nyfikna på Jamie?! min lilla solstråle är hur underbara som helst! Har börjat sova igenom hela nätterna (oftast) och sen en och en halv månad tebax så går han! ( men hjälp av att hålla mamma i handen då hihi) idag är han nio månader! Jisses vad tiden går fort!
8 tänder har han oxå nu så nu tuggas det på allt förfullt :)
Det är full fart hela dagarna och det känns så häftigt att någon så liten kan ha utvecklats och lärt sig så mycket på bara nio månader. Otroligt häftigt att se personlighet och allt! Förresten min lille prins har en väldigt stark vilja ska jag säga.. Hehe brås på sin mamma där ;)


RSS 2.0